BOS i helgen gav mersmak

31 mars, 2014
31 mars, 2014

Jag har inte suttit på läktaren för att skåda en byggartävling sedan 2011 så det var extra latjo när jag, sambon Lotta och våra vänner Mickan och Freddie styrde volvon mot västligare breddgrader och Alingsås den gångna lördagen för Battle of Scandinavia. Tävlingen som avhölls i nya och fräscha Estrad var välorganiserad och snyggt gjord. Jag fick stifta bekantskap med Bikine Fitness och Mens  och Womens physik för första gången. Blev lite tveksam till badpojkarna i Mens Physik först men efter lite filosoferande så känner jag ändå att det finns en plats för den grenen.

Det var bra klasser överlag och det var två athleter jag såg fram emot att se lite mer än de andra. Våran Robert Berg i korta Classic Bodybuilding och Deme Laszlo i -90 kg. Robert kom tvåa i sin första tävling med en fysik som sticker ut när som och ett fritt program med inlevelse och klass. Deme som jag såg vinna -70 på Luciapokalen 2009 vann både -90 kg och overallen och imponerade grisigt mycket på varenda kotte med en hårdhet och rygg utöver det vanliga.

_thmb_14BOS_9030

Deme

_thmb_14BOS_7691

Robert, Team Body Science Elite

Muscle.se har lagt ut mängder med bilder från helgens tävlingar och kommer även att lägga ut videos på sitt Y- tube konto.Så håll utkik.

Nu har jag haft en groteskt bra Bröst och Axelpass efter den stora påfyllningen av inspiration och motivation från lördagen. Körde varannan övning bröst och axlar så musklerna skulle vara fräscha inför varje övning. Fyll på med ris, ägg och lite chilisås och ska snart äntra bingen och inte försova mig imon som jag gjorde idag.

Mvh. Christoffer

 

Christoffer Myrsäter

Posts Google+