Boom, där satt den..

21 mars, 2014
21 mars, 2014

Jag begav mig till gymmet i hopp om att ett gudabenådat ryggpass skulle utspela sig för mig. Det var istället segt och rätt slitet trots att dosen träning inte varit så markant det senast.

Passet såg ut så här:

1) Chins

2)Skivstångsrodd

3)Hantelrodd med panna mot bänk

4) Latsdrag på knäna med ryggen mot vikterna

5)Smalt latsdrag med rep på knäna och ansiktet mot vikterna

6)Sittande rodd

7) Crunch i kabel

Det var efter att jag skulle tagga till extra inför sista setet sittande rodd det sa boom! Jag hade inget ”go” eller vidare tryck. Jag tänkte nu jävlar! höjde volymen i lurarna till tonerna av Mötly Crües gamla dängare. Jag tog i som fan på ren svenska men boomet som kom var inte från svullande muskelbukar utan från en skrikande bakdel.

Alla har väl tagit i så det säger boom i brallan!? Efter detta flinade jag och bockade för underhållningen jag bjöd publiken på 2 pers på och sedan kom det grisigaste muskeltryck ever i ryggen. Allt som behövdes var ett litet leénde på läpparna en sådan här seg fredagskväll.

Mvh. Christoffer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+