Kärleken till byggningen

18 juni, 2014
18 juni, 2014

Yes, en stor kärlek till denna sport måste man nog ha för att kunna syssla med den men överskriften till detta inlägg syftar mera på att min sambo. Hon höjde på ögonbrynet när vi träffades när jag sa vad jag sysslade med på min fritid. Hon har nu löst sin licens och siktar på att tävla i vinter!

imageAllt flyter på lättare när vi siktar mot samma sak och det är riktigt kul att följa hennes resa. Följ henne här, lovar, hon är mycket bättre än mig på att blogga!

För egen del så har jag ätit och tränat på bra nu en längre tid och den 1: a Juli börjar dieten inför Lucia i – 70 och kanske till Decembercupen men där vet jag ännu inte vilken klass då – 70 inte finns där.

Jag har just nu inget spikat schema med tex ben på tisdag osv utan kör på bara varje dag tills det blir en naturlig vilodag då något annat tar tiden eller bara för att jag behöver vila.

Det känns som att jag tagit igen ganska mycket av det jag tappat under 2013 då jag tränade dåligt och just nu vill jag få upp ben och axlar. få en bättre x- ram.

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ska ta mera bilder nu med då det börjar att synas något, sambon är bättre på bilder och filmer så ska försöka flyta på på hennes framgångsvåg..

Leta gärna upp mig på Instagram: myrannn Jag är lite mer aktiv där!

imageimageimage

 

Kommentarer

kommentarer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+