Back with pappa björn

24 juni, 2014
24 juni, 2014

Min gamle vän från förr, då med hockeyklubba, nu med skivstång. I går kom Andreas ” pappa björn” Svensson, Team MM Sports till Nässjö och bestämde att jag skulle köra rygg med han. Ok då sa jag…

Jag har i stort sett samma vänner nu som på gymnasiet, de riktiga stannar ju kvar. Man behöver inte höras av varje dag men när man träffas så är det som om tiden stått still. Igår på Nordic Wellness, Nässjö så var det mesta dock löst, skruvat, pcukat som det brukar bli när jag och Andreas tränar. Han bidrar med en jäkla energi till mina pass, i bland gränsen till stollaryck men det är väl det som ger charmen!

Passet:

Latsdrag (kom 10 min sent, blev utskälld!)

Marklyft

T- bar row

Roddmaskin

Latsdragmaskin (smalt grepp)

(Körde även vader när Andreas åkt hem. Sittande och i benpress)

Sedan gjorde Coach en fettmätning på Andreas och jag hoppade på. Procenten är nog dubblad från det första mätingstillf’llet men den 1: a Juli börjar tävlingsdieten inför vintern. Roligt, spännande, förväntansfullt och fokuserat.

Jag kommer även att börja ett nytt jobb denna vecka som jag tror inte bara kommer gynna psyket utan även byggningen. Mer om det en annan gång.

Kom på¨sent att kort borde tas så ni får nöja er med ett på björnen.

image

Kommentarer

kommentarer

Christoffer Myrsäter

Posts Google+