Bodybuilding och Bandy kompleterar varandra

3 mars, 2014
3 mars, 2014

Tjena, hallå och heej!

Efter att kommit igång i 1,5 månad riktigt ordentligt har det i 1,5 vecka varit sisådär med träningen men lördagen gav ett bra bröstpass och söndagen ett bra ryggpass med Freddie Kvist i hemstaden och bandystaden Nässjö.

IMG_2551

En krämig tutte var det här

Det har även varit mycket bandy det senaste. Jag är skribent för Nässjö IF på Svenskafans.com. Jag hjälper även till i Nässjö IF med matcharrangemang och ditter dessutom i Supporterklubben, Röda Bollens styrelse och har hand om tifo där.

Hemmamatch

Hemmamatch

Bortamatch

Bortamatch

Just nu ligger vi i kval till Elitserien i bandy men där går det trögt. Något som är mycket positivt med att ha två så starka intressen i bandy och bodybuilding är att man inte förlorar sig helt i något då man måste växla över snabbt ibland. Sedan om man för stunden tröttnar på något så har man ju det andra, klockrent!

Arnold Classic

Ni har väl inte missat att det var Arnold Classic i helgen som var? Antagligen det största jippot inom vårt lilla skrå bakom Mr. Olympia. Om ni missade livesändningarna så har Body Magazine samlat länkar till repriserna och resultaten här.

Om vi inte ses på något gym eller bandyarena så ses vi här på bloggen nästa gång! Lev väl, Ni får bara en chans.

Mvh. Christoffer

 

Christoffer Myrsäter

Posts Google+