Krokig tumme upp

11 februari, 2014
11 februari, 2014

Hej!

Tummen upp för träningen, den går bara fint men jag har samtidigt haft ont i ca en månad i min vänstra tumme som har gjort det svårt att hålla i stänger och hantlar.

Den har dock blivit bättre sakta men säkert tills jag igår på något konstigt sätt tappade stången bakom mig i knäböj så tummen vreds till så idag var den på ruta ett igen och med bröst på schemat så var övningsvalen begränsade.

Passet blev kort men fick ok tryck ändå:

1) Bröstpress maskin

2) Sned bänkpress (en kompis vid namn Löken fick passa mycket aktivt)

3) Cable i de nedre trissorna för övre bröst

4) Cable i de övre trissorna för nedre bröst

Jag ökade bara vikten så jag hade koll på dem med tummen och att det inte gjorde för ont. skillnaden mellan inställning och dumdristighet är hårfin ibland!

Efter detta pass så skulle jag hålla i ett TRX pass med ett fotbollslag vid namn Nässjö FF (div 3). det är riktigt kul att ha med de här grabbarna att göra faktiskt då de ger allt i varje repetition och varje sekvens. Hatten av grabbar!

index

Tidigare idag fick jag hem en leverans av MM Sports, snabba som vanligt och alltid pricksäker leverans!

Har precis ätit sista måltiden för idag bestående av ägg, potatis och lite guaccamole! skulle tagit bild på det men den var visst uppäten fort idag…

IMG_2462

Godnatt! Mvh. Christoffer och Pablo!

Christoffer Myrsäter

Posts Google+