Post compday

3 april, 2016
3 april, 2016

Sitter här i soffan och försöker smälta gårdagen, tävlingsdagen. Så mycket intryck, tankar och känslor som virvlar runt i huvudet på mig och jag har nästan lite svårt att fokusera och reda ut allt.

Dagen var helt fantastisk och att det var så kul att stå på scenen kunde jag aldrig tro, eller ialla fall inte att jag skulle tycka att det var så kul som jag tyckte att det var!

Jag är fortfarande så euforisk  och lycklig av allt som hände igår, både av min egen prestation och för mina vänners framgångar! (När Sofia vann så rann tårarna) att jag har svårt att fokusera på att egentligen återberätta hur dagen flöt på utan här blir det nog lite blandat tankar och hur det gick.

Kan ju ärligt erkänna att så sent som i fredagsmorse så hade jag stora tvivel på om jag verkligen var redo för att gå upp på scenen, formen kändes fruktansvärd och på inregistreringen på kvällen så skämdes jag nästan över att visa mig i bikinin.

Foto 2016-03-31 19 31 44 - Kopia

Lite abs kvällen innan fyllning.

Foto 2016-04-01 23 05 28

Ryggposering kvällen före tävling, ett par nyanser brunare.

Men jag försökte kasta alla elaka hjärnspöken åt sidan och gick vidare till spraytanen ( en väldigt speciell upplevelse som nästan förtjänar ett eget blogginlägg haha)

Här hade jag nog ännu inte riktigt fattat att det faktiskt var jag som skulle tävla, jag har ju varit Rickards sidekick ett par ggr nu och själva tävlingsmiljön kändes så välbekant. Det var nog först på lördag morgon, när jag stod iklädd mina Team MMsports kläder, brun, sminkad och fixad i håret som det verkligen gick upp för mig att det faktiskt var jag som skulle tävla och inte Rickard.

Foto 2016-04-02 12 55 37

Efter 2 kg potatis så var det sjukt gott med osaltade riskakor i bilen på väg ner till Estrad där tävlingen hölls.

Om jag hade hjärnspöken innan, så var det inget emot vad jag fick när jag såg de andra tjejerna, vilka fantastiska fysiker! Fick lite skäll av Rickard och försökte koppla på självförtroende, jag fick syn på mina föräldrar och min bror och hans sambo i publiken och vart så rörd att jag fick vända mig för att inte börja gråta. Pumpade upp och BOOM så var det min tur. Dessutom var jag först ut i min klass, jag var helt sjukt nervös, darrade i benen som jag vet inte vad. Jag hade en nära vän, Therese Strand (som för övrigt tog hem ALLT) , jämte mig på linen och vid ett tillfälle så tog hon tag i min hand och då rann nervositeten av mig och jag började njuta och ha riktigt roligt istället, den lilla gesten gjorde på något sätt att jag kände mig trygg och fick nytt självförtroende.

12910883_10153979270816405_1069363653_n - Kopia

Känslan när både du och din vän är i final..obeskrivlig!

12939684_10153979270731405_2141474639_n - Kopia

När den vännen sedan går och vinner allt, klassen samt overall..eufori!

 

Jag hamnade i andra callout och försökte skärpa till mina poser.

Foto 2016-04-03 00 13 27

När jag kom av scenen så var jag helt överlycklig och det första jag sa till Rickard var att: ”Fy fasen vilken tur att jag har anmält mig till Tyngre 3” . Jag var helt galet lycklig hade haft så jäkla kul! Min lilla skärpning och nyfunna självförtroende måste ha gjort sitt  för det tog mig till en finalplats. Helt sjukt! Av 15 fantastiska tjejer så var jag en av sex som skulle få gå min I-walk.

Foto 2016-04-02 23 59 37

Line up Bikini Fitness -163 cm Battle of Scandinavia 2016

Under I-walken fick jag total black out..jag minns den inte..alls..inte ens nu haha!

Foto 2016-04-03 00 23 55

I-walken tar sin början, glad var jag ju iaf

 

Foto 2016-04-03 00 24 42

Foto 2016-04-03 15 42 43

Jag slutade på en sjätteplats och jag är så nöjd och lycklig med min placering! Det var min FÖRSTA tävling och jag tog mig till final!

Foto 2016-04-03 00 28 02

Fantastiska finalister!

Jag har nog ännu inte riktigt landat i allt som har hänt riktigt, men jag skall verkligen försöka att boosta upp mig själv med det här nu och tagga om inför Tyngre classic 3 om tre veckor! Domarna tyckte att jag var värd en final plats igår i ett startfält av riktigt fina tjejer, och det tänker jag använda när hjärnspökena knackar på nästa gång!

Jag vill rikta ett stort tack till min älskade sambo som fick rycka in och vara min coach på plats igår, vilket innebar att han fick coacha, hålla koll på och pumpa upp 3 st bikinitjejer (mig, Sofia och Nina) och jag tycker han gjorde det så bra!

Foto 2016-04-02 15 02 27

Mannen i mitt liv!

Jag vill tacka Sofia, Linn, Therese och Moa för att ni har trott på mig sedan första dagen och funnits vid min sida genom hela den här första delen av resan och delat med er av tips och era erfarenheter från den här fantastiska världen, ni är underbara och jag älskar er alla!

Min familj, ni tycker jag är lite knäpp men jag vet att ni älskar mig lika mycket som jag älskar er och att ha er i publiken betydde så otroligt mycket för mig!

Tack till alla underbara vänner som har uppmuntrat, peppat och kommit med lyckönskningar, ni boostade upp mig under hela resan och det är guldvärt! Tack till Coach Merighetti som hjälpte mig att komma i mitt livs form (hittills, nu ska vi toppa den till Tyngre) Tack till MMsports som tagit emot mig med öppna armar in i ett team med oerhörd gemenskap och team anda, jag är STOLT över att få stå som er atlet på scenen! Tack till Malin som gjorde mig fin i håret och la en klockren makeup, till Felicia på Vazz Hairdesign för hårfärg och allmänt bra rådgivning i hårvård och extensions, Bella för fransar och Annette Larsson för min bikini. Utan er alla hade detta inte varit möjligt!

Ska fortsätta att försöka smälta allt och plocka fram lite mer jäklar anmana o så kör vi vidare mot Tyngre Classic 3 imorgon!

Foto 2016-04-02 16 27 44

Lycka när jag äntligen fick sätta tänderna i min efterlängtade ostsmörgås!

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)