Motivationen är tillbaka

1 juli, 2016
1 juli, 2016

Plötsligt så bara vände det! Från att ha tyckt att det är lite smått motsträvigt att gå till gymmet och inte känna den där vanliga glädjen till att sätta musklerna i arbete så är det nu helt tvärtom!

Efter vår härliga helg tillsammans med vännerna på Smögen så ville äntligen kroppen vara med och leka igen! Kanske var det precis vad jag behövde, en helg tillsammans med vänner, god mat och frisk havslukt. Vad det än var så är jag otroligt glad att jag äntligen har glädjen och viljan till att träna igen!

Veckans träning har verkligen gått helt strålande! Började med ett benpass i måndags, axlar tillsammans med Rickard i tisdags och i onsdags var det endast cardio (1 timma på trappmaskinen och sedan pw med liten vit) gårdagen bjöd på både morgoncardio och ett sent och intensivt ryggpass tillsammans med Rickard.

IMG_1644

Paret Annorlunda 😛

IMG_1653

Jag startade dagen idag med att köra ett benpass med fokus på baksida lår och rumpa, mina absolut svagaste punkter just nu! (det och axlar!) Sjuka var att när jag gick ifrån gymmet så var jag redan sugen på att göra ytterliggare ett pass. Passet blev så bra och endorfinerna sprutade och det är verkligen en beroende framkallande känsla! Inte konstigt man vill köra ett pass till då, endorfin junkie liksom 😉 Hörs nästan lite i texten hur exalterad jag är över att vara på banan igen 😉

Rickard analyserade lite snabbt min tävlingsform från TC3 igår och vi pratade lite snabbt om vad jag behöver lägga mest fokus på nu. (baksida lår, rumpa, axlar, mage)

IMG_1432 IMG_1042

Kommer förhoppningsvis inom snar framtid att få ett nytt träningsupplägg signerat coach Hagman att följa för att kanske förbättre mig ngt. Gissar på att det blir mycket marklyft en tid framöver, gör absolut inget!

IMG_1598

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)