Det blir inte alltid som man vill

16 juni, 2016
16 juni, 2016

Motiviationen tryter verkligen till träning just nu, var till och med mer peppad på att träna när jag var som absolut lägst på dieten. Eller frågan är om man var peppad eller bara gjorde det på ren rutin för att inte träna var ju egentligen inget alternativ.

Minns att jag på BOS sa till tjejerna i min klass att det jag längtade mest efter var egentligen inte att få äta utan att få vara stark och uthållig på gymmet igen.

Min förhoppning var ju att energin skulle återvända ganska snart efter att jag börjat äta större mängder mat igen, att man skulle ha energi att prestera max på gymmet och ändå vara pigg och glad resten av dagen.

Så har det inte riktigt blivit, min kropp har nog varit mer sliten än vad jag trodde. Trots ökning av maten så har energin inte infunnit sig, jag är trött på dagarna, till och med hänt att jag somnar i soffan mitt på dagen och det hände aldrig innan, vaknar ofta med hemsk huvudvärk trots att jag sovit och druckit mycket. Energin och drivet till träning har inte infunnit sig och det enda min kropp verkar göra med maten är att lagra den utan att omförvandla den till energi som jag kan använda på mina pass.

Vi har pratat mycket om detta hemma, så mycket att jag tror att min tålmodiga sambo börjar att lessna lite på mig 😉 I april så genomförde Rickard en s k Cellkur med produkter från Fit Line, det är en sorts utrensningskur som skall hjälpa kroppen att återställa dina hormonvärden. Den kan även hjälpa till med återhämtningen efter träning, förbättra ämnesomsättningen, ja helt enkelt få kroppen i en bättre balans och en kropp i balans är en stark och pigg kropp vilket är precis det jag känner att jag behöver just nu. Så därför har även jag beslutat mig för att genomföra denna kur.

Jag såg vad den har gjort för Rickard och för många av hans klienter, sen finns det självklart många som är skeptiska och negativa till den här sortens ”kurer”, men ni kan gärna strunta i att lämna kommentarer ang detta. Ni får gärna vara skeptiska och tycka att det är onödigt. Men jag är nyfiken på vad det kan göra för mig, och jag är beredd att testa detta om det kan hjälpa min kropp att må bra igen. Jag ger det en chans o så kommer utvärdering lite senare.

Har tagit vikt, mått och förebilder så man har något att jämföra med. Så får ni ett utlåtande sen 😉

 

 

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)