Så här efter tävling

2 maj, 2016
2 maj, 2016

En vecka har gått sedan sista tävlingen för säsongen, Tyngre Classic III i Solna hallen. Allt kändes så bekant när vi kom dit (eftersom jag har varit med Rickard båda gångerna han kört den) men denna gången var det faktiskt min tur att stå där. Tyvärr gick det inte hela vägen till final men formen var så mycket bättre än på BoS så i slutändan är jag rätt nöjd ändå.

Dagen efter tävling infann sig en sådan tomhet, kände mig nästan övergiven. På något sätt hade dieten blivit lite som en person som jag haft med mig överallt under 24 veckors tid och nu var den borta. Absolut njöt jag av att kunna äta av det jag saknat men egentligen försvann  suget på det i samma sekund som jag klev av scenen o det igen var tillåtet. Tänk hur märkligt hjärnan beter sig ändå! image

Redan innan tävlingen så hade jag och Rickard pratat mycket omkring hur kosten skulle se ut efter tävling och jag var fast beslutad över att gå på en reversed diet för att få kroppen i balans och inte smälla upp för mkt i vikt. Så efter att ha ätit lite fritt i måndags så klev jag på ett kostschema i tisdags som ligger på 400 kcal mer än sista veckorna inför tävling. Jag har inte hållt kostschemat till punkt och pricka utan har unnat mig ngt litet om jag velat ha, för det tycker jag att jag har varit värd!

Energin kom snabbt tillbaka o glädjen till träningen likaså. Så på det sättet tackade ändå min kropp mig för den extra maten. Men ngt jag inte var beredd på var hur svullen jag skulle känna mig, vattnig och uppsvälld. Trodde hjärnspökena skulle försvinna efter tävling men de är värre än någonsin. Detta trots att jag egentligen vet att kroppen just nu är lite ur balans och försöker hitta tillbaka till rätt läge.

Denna veckan fortsätter jah med reversed diet, med undantag för idag då vi har ett årig förlovningsdag ❤️  Jag gillar rutiner och att veta hur mkt jag får i mig, dessutom mår man så förbaskat mkt bättre!

Jag är grymt taggad på en cleanoffseason och är full av idéer på nyttiga recept så här lär det dyka upp en hel del sånt i framtiden. En ny resa tar här med sin början

 

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)