Recept: Hallonsuffle med vispat casein

24 mars, 2016
24 mars, 2016

Just nu svämmar Facebook över med recept inför påsken på bakverk och desserter. För er som håller lite på kalorierna så har jag tagit fram ett desserttips gjort på mitt mellanmål! En hallonsuffle med vispat Vanilla ice cream Casein från MMsports.image

Börja att mixa 100 g hallon med 1,5 msk vatten och 1 msk kalorifri pannkaks sirap. Värm upp det i en kastrull och tillsätt 1 msk vanilj Casein, låt svalna.

Under tiden vispar du 100 g äggvita till ett hårt skum. Tillsätt 1 msk steviaströ och vispa lite till innan du vänder ner hallonen.

Smörj 4 sufflé formar och fyll dem med smet. Grädda 175 g i 15 minuter. Under tiden så vispar du upp Casein med vatten till ett luftigt fluff och smaksätter med lite kanel och kardemumma. Servera sufflén direkt tillsammans med caseinet när de är klara för att de inte skall sjunka ihop! Hoppas det smakar! Gladpåsk

 

 

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)