När kroppen vill ha det den inte kan få

23 mars, 2016
23 mars, 2016

På tyngre.se så finns det just nu en väldigt intressant artikel om varför man är sugen på diverse junk food när man är på diet. Jag skrattade ganska gott när jag läste den för jag kände verkligen igen mig.

Ju längre in i dieten jag kommit desto mer cravings har jag fått. Ena veckan drömde jag om äpplen, knäckebröd och pasta för att under nästa vecka vara så sugen på avokado så att jag i princip kunde känna den lena konsistensen i munnen

Hjärnan är just nu så fokuserad på mat att man verkligen registrerar allt som har med något som är ätbart. Jag kommer liksom på mig själv att under städrundan i gymmet fastna när monitorerna över cardiomaskinerna visar matlagningsprogram, finns fler såna program än jag var medveten om för jag tycker alltid att det är bakning eller matlagning som visas. På promenader med hunden så lägger man märke till allt skräp på marken som är spår efter folk som ätit godis, glass och mat från Max och McDonalds. Roligast var nog igår när jag valde att kolla på Chocolate, här pratar vi om självplågeri! Eller när jag på kvällen fick en bild från min bästa vän på påskägget hon köpt till sin sambo och jag i detalj studerade godisarna för o se vad hon lagt i.

Suget finns, helt klart men när man är så här nära sitt mål så är det faktiskt lättare att stå emot då målbilden är så mycket starkare och tävlingen på något sätt är mer verkligt nu än vad det var för 15 veckor sedan.

Det är nu en och en halv vecka kvar tills jag sätter foten på scenen för första gången. Jag är taggad och samtidigt smått livrädd!

Vi biter ihop och kör hela vägen in i mål nu, på med tjockaste pannbenet och bara kör!!

kommentarer, 125 Visningar

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)