Att hitta energi

19 mars, 2016
19 mars, 2016

Ja att driva en inspirerande blogg verkar ju gå sisådär för mig. Har inte så mycket energi kvar och att blogga blir liksom bortprioriterat. Den lilla energi jag har väljer jag att portionera ut för att fungera som en relativt normal person på jobbet, orka prestera i gymmet, poseringsträna och försöka vara en bra sambo och matte till mina pojkar där hemma. Jag vet inte hur väl jag lyckas med detta men jag gör verkligen mitt yttersta.

Mitt knep för att boosta upp min energi är att försöka finna positiva saker runt omkring mig varje dag och verkligen ta till mig av den energi som det ger mig. Vissa saker ger en mindre skjuts men andra ger lite mer.

En sak som ger mig en mindre skjuts är att jag har kommit på att jag kan omvandla mina frukost ingredienser till fantastiskt enkla och goda pannkakor! Det ger mig en ”belöningsenergi” att ge lite extra på gymmet eller under cardion för sen väntar de där goda pannkakorna hemma i soffan!

20160319_214455

Så här mysigt kan man ha det när sambon ockuperar vardagsrummet

Något som jag verkligen hittade energi i denna veckan, var i tisdags när jag och Rickard brände iväg i röda faran upp till Lidköping för att göra en slutprovning av min tävlingsbikini. Känns helt sjukt att säga det, MIN TÄVLINGSBIKINI!

IMG_20160316_101914

Ljuset gör inte riktigt färgen rättvisa men snart nog kommer ni få se den 🙂

Men det bästa av allt var att vi även passade på att träffa Moa och Robin, våra underbara vänner som bor i Lidköping och som vi inte träffat på alldeles för länge. Blev en otroligt mysig kväll hemma hos dem där Robin ställde sig och lagade dietmat åt oss!

IMG_20151108_204954

Fina Moa och jag i vintras när vi gjorde gbg osäkert en lördags eftermiddag.

Man får helt enkelt ha sina knep för att orka med vardagen, hitta lycka och positiva saker runt omkring sig och suga åt sig av minsta lilla gnutta energi du kan.

Min vecka har gått oerhört lätt efter i tisdags, redan i bilen hem så utbrast jag att ”Nu jäklar ska jag slita det sista, jag ska banne mig till final!” Den mentala inställningen är A och O, jag tänker inte ge mig hur jobbigt det än är. När vågen dessutom visade -0,6 kg igår på min födelsedag så var lyckan total! Ett frisör besök under dagen, soligt, bra avstämning med en mycket nöjd coach samt en dietvänlig födelsedagsmiddag gjorde att jag kände igår att jag hade laddat med energi för flera dagar.

20160318_142551

Från att ha varit riktigt mörkbrun med röda inslag till blondin på 2 månader. Fått hem clip in löshår från Rapunzel som skall sitta i på tävlingen med

20160318_200011

Kärlek på tallriken..oxfilé stekt i vitlök, ugnsstekta körsbärstomater, sparris och medelhavsmix sallad..kan varit det godaste ever!

Nu är det endast två veckor kvar till första tävlingen helt sjukt..jag har lyckats att ta mig igenom det.. var helt ärligt osäker på om jag skulle fixa det, men tack vare stöd och pepp från så otroligt många, men framförallt från sambo, bästa vännen Sofia, Nina, Moa och Linn, så har jag vunnit över mig själv!

 

Jag skall försöka att boosta mig själv ännu mer så att det finns energi till att lägga på bloggen med så ni får hänga med på sluttampen av den här fantastiska resan!

Kommentarer

kommentarer

carrolahte

Posts Google+

Föredetta gymråtta som bokstavligt talat sadlat om ;)