Be proud but never satisfied!

1 november, 2014
1 november, 2014

Längesen en rad skrevs ner. Dagarna springer iväg. Träningen ska skötas, likaså dieten och jobbet. Klockan har för få timmar på dygnet. Hade en svacka där glädjen till att gå på gymmet var borta, endast tanken på att kliva upp ur sängen fick mig knäckt. Den är igenomarbetad och efter ett nytt tränings/kostschema så lägger jag nu i högsta växeln mot tävling. Det här året som för övrigt är alldeles nytt för mig så har jag utvecklats enormt, fått fantastiska nya erfarenheter och varje dag är en ny lärdom. Men det absolut bästa är att jag älskar det jag gör och för mig är det de viktigaste. Dessutom, att få göra en sån här resa med min bästa vän, bara där. Hur mycket glädje är inte det? Jag njuter nu varje dag och laddar för fullt inför första tävlingen, mitt mål är inte placeringen. Mitt mål är att njuta, känna glädje och ha jävligt roligt.

 

image

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself