Follow the light

20 januari, 2015
20 januari, 2015

Åter här igen efter en stunds tystnad på bloggen.
Efter tävlingen så skulle kontrollen återfås i en sån månad som december, en rutin skulle skapas igen. Men vilken rutin? Inträffade en tråkig sak efter tävlingen så min vardag vände helt upp och ner och den lilla rutin jag hade att komma tillbaka till försvann, det tog en oerhörd smäll på psyket och helt plötsligt hade jag inget kvar från tidigare rutiner.
Nu skulle jag dessutom helt plötsligt kontrollera allt själv från att ha haft någon som kontrollerat en i drygt ett år. Det blev båda upp och ner, hela december var som en berg o. dalbana. Framförallt då december och dess livsfarliga godsaker endast inträffar en gång per år. Det var lite av fight hela månaden, dagligen få brottas med sötsug och samtidigt hålla motivation kvar att gå till gymmet.

Träningen rullade igång väldigt bra till slut, maten var lite sisådär men jag valde att acceptera december för vad det var och ge kroppen för att sedan få tillbaka. Sagt och gjort, bara av själva acceptansen så gick tankarna mer mot rätt riktning.

Nu har vi stegat in på 2015, nu är det nya tag. Teamavtalet är påskrivet och inskickat för ännu ett nytt år, ett år jag verkligen ser framemot. Jag ska inte giva en sekund mindre detta år, snarare tvärtom. Det kan bara bli bättre.

Så, nu är vi åter igen från ” semestern ” och blickar bara framåt.

 

19

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself