Simma eller sjunk

23 februari, 2015
23 februari, 2015

När motivationen åker på dessa smällar och man vissa dagar får ta sig en rejäl kalldusch och göra allt vad som krävs för att hålla en liten gnista kvar, trava dessa små ben till gymmet för att man är tjurig, för att man vet att man egentligen älskar det och att det är psyket som spelar en spratt. Simma eller sjunk.

Avtalet är signerat och jag har i år igen fått möjligheten att tillhöra ett fantastiskt team – MMsports
Det är otroligt vilket team detta är, peppande och stöttande. Ens andra familj.

Inom kort så kommer fler, bättre, roligare och verkligen mer betydelsefulla inlägg. Just nu kämpar jag med att hålla huvudet över vattnet och simmar så fort jag kan. – Vilken tur att man tog alla simmärken i grundskolan ;D Förstod att jag skulle få lärdom av dom någon gång här i livet.

 

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself