The best view comes after the hardest climb

17 november, 2014
17 november, 2014

Året spelas om och om i mitt huvud, känslorna försöker balansera sig, fjärilarna har ett galet krig i magen. Det börjar nu falla in att det jag pratat om sen i februari inträffar om endast 6 dagar, min första tävling.

Året har inte varit en dans på rosor alla dagar, men vem sa att det ska vara enkelt. Man jobbar med ett stort projekt, sin egna kropp. Det är inget som händer över en natt. Det krävs tålamod, lite j*vlararnamma, fina och otroligt betydande medmänniskor.

Kliver nu in på sista veckan, som innefattar tömning, resa och förmodligen galet många nya känslor och upplevelser. Jag ser fram emot denna vecka, att få se skillnaden, få uppleva min första tävling med mina närmaste och bästa vänner.

Jag summerar allt när jag är hemma igen och har landat, nu bubblar bara orden i takt med känslor och förvirring,

 

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself