Norrland har lagt sig i vinterskrud

6 november, 2014
6 november, 2014

Tiden drar sakta men säkert ihop sig, kom helt plötsligt på nu på morgonen när jag vaknade att om två veckor sitter jag i bilen på väg ner mot min första tävling. Jag har nog inte förstått det ännu, bikinin ligger här hemma, skorna anlände igår, formen börjar ta sig rätt bra och timmarna försvinner. Det som känns så otroligt underbart är att jag får dela denna resa med min bästa vän. Samma mål och samma scen.

Norrland har nu lagt på sig ett litet vintertäcke, så mysigt. Höra snön knastra under fötterna när man under morgontimmarna kryper sig fram till gymmet, glädje. Dock kan den här kylan rent sagt slänga sig i havet, inte nog med att man fryser tillräckligt? 😉 Lite charm i det hela med. Såhär nu när snön har kommit så känns det ännu mera rätt att tävlingen ligger den här tiden på året, mörka och mysiga månader som jag vanligtvis brukar vara vinterdeppig av men som nu istället har motivation och glädje i. 🙂

Igår anlände den helt ( säkert ) fantastiska Chocolate & Peanut Butter Swirl från Body Science, som den ska stå och stirra på mig fram till tävling, livskvalité och lyx på burk. Den är rätt vacker när den står där. Den får titta på mig några dagar till, sen ska den avjutas.

Chocolate peanut butter Swirl

Chocolate & Peanut Butter Swirl

Länk till denna smarriga burkhttp://www.mmsports.se/Halsokost/Livsmedel/Jordnotssmor/Body-Science-Chocolate-and-Peanut-Butter-Swirl.html

KÖP KÖP KÖP!!!

Örnsköldsvik i vinterskrud

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself