Att ändå känna sig som en vinnare

2 december, 2014
2 december, 2014

Åter igen på hemmaplan, tankarna har landat, reflekterat över året som gått och jag tittar mig fortfarande i spegeln och tänker ” vad hände? ” vad gjorde jag? Stod jag verkligen på scen. Jag gjorde verkligen debut under Decembercupen i Lund, okej jag börjar förstå det nu, jag börjar förstå och landa i det – häftigt! Vilken upplevelse, vilken uppslutning av fantastiska atleter och människor.
Många må tycka att jag är helt från vettet som ställer mig på scenen 11 månader efter att jag klivit in på gymmet, det gör mig ingenting. Jag är och har alltid varit en ” vi gör det bara ” Bättre att testa och se om man tycker om det än att inte testa alls.

Jag hade inget mål med min första tävling, det enda målet jag hade var att ställa mig på scenen och ha jäkligt roligt. Bara njuta, andas in året som gått och vara stolt över min insats. Trots med/motgångar och att många odds var emot mig på slutet så ställde jag mig på scenen och jag hade förbaskat roligt. DEN känslan tar jag med mig. Jag hade ingen aning vad jag skulle känna efter jag klivit av scenen, det hade kunnat vara – aldrig igen men nu blev det IGEN IGEN IGEN! Känslorna och alla fantastiska människor runtomkring, teamet, vänner och äran.
Jag känner mig som en vinnare, jag är en vinnare. Jag hade ett mål och jag klarade det.
Bara att göra om och göra rätt, träna mer och sätta poseringar. Det finns mycket att jobba på och som sagt, resan har bara börjat.

Min närmaste väninna och förebild Ida ( som också gjorde debut i år – STOLT ) har stått vid min sida sen dag 1, förvisso var det hon som drog in mig i denna fantastiska värld. Hon har motiverat och inspirerat. Hjälpt mig stå upp när benen mina varit svaga. Fick mig att se mig själv som jag verkligen är. ♥

Min fantastiska vän och dietist Maja har under året kämpat hejvilt med mitt kostupplägg och fått mig att att verkligen förstå matens betydelse och hjälpt mig från en negativ syn kring den till en positiv, jisses vad jag älskar mat och förstår verkligen idag vad den gör med oss. ♥

Har även haft äran att få samarbete med en inspirerande vän och PT på Nordic Wellness i Örnsköldsvik City, även fått möjligheten att ha honom som coach under mitt första tävlingsår, vilket han skötte galant. Han har även fått stå ut med mina berg och dalbanor i känslor och dåliga dagar och lyckats omvända det till otroliga träningspass och skratt.
Tackar och bockar även Nordic Wellness i Örnsköldsvik City för ett fint samarbete och ett grymt gym – kan inte annat än att trivas hos er ( mitt andra hem )

En DRÖS kärlek till andra nära och kära som dagligen stöttat och stått ut med mig under resan mot mitt mål. Ni är fantastiska, vad vore jag utan er.

Ett STORT TACK till mitt fantastiska team ( TeamMMsports ) Kristian Sewén och Tim Nygren som givit mig en otrolig möjlighet att få tillhöra ett Team som känns som en andra familj. Så mycket peppning, motivation och glädje.

Slutnotis; En lycklig tjej som verkligen inte tävlat för sista gången, vilken lycka och vilken mersmak.
En stor bukettrosor och lite lyxchoklad till er alla. TACK för att ni funnits vid min sida och förhoppningsvis fortsätter att finnas vid min sida ytterligare satsningar.

Resan har bara börjat ♥
Androis – The Fall of Humanity

 

6 10 13 18 IMG_3031

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself