När man inte tillåter styrkan tappa viljan

28 september, 2014
28 september, 2014

Hösten är här likaså förkylningstiderna, efter en vecka i feber, ingen röst och rejäl hosta så var jag åter inne på gymmet igår igen. Saknaden har varit stor och samvetet har gnagt på en. Det är väldigt lätt att kliva tillbaka för tidigt speciellt när man är hemma från något man älskar att göra. ” Det finns inget som heter svaghet så länge man inte tillåter styrkan tappa viljan ”

Att stressa sig frisk gör tyvärr så man faller dit snabbare igen. Jag får tacka min vän och dietist Maja som hållit mig i humör, min vän Ida som dagligen gett motivation och styrka att hålla ut och tillåta förkylningen göra sitt och inte mig springa till gymmet. <3

Nu tar vi oss sakta men säkert framåt och fortsätter satsningen för höst/vinterns tävlingar.

Ingen stress, ingen press! Lyssna på kroppen och låta den göra sitt.

10568789_10152433422227012_1626411478887429190_n

 Musik som motiverar mig i höstens kvällsmys och i mitt tedrickande samt hostande, inspiration från fantastiska människor runtomkring mig <3

Jay Kill & The Hustle Standard – Stuck on the Sunrise
London Grammar – Nightcall
Philter – Dance Of The Fireflies
Imagine Dragons – Battle Cry
Miriam Bryant – Dragon

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself