Platån som ska rivas

13 september, 2014
13 september, 2014

Har länge krigat mot min platå, fått ett ändrat kostupplägg och stampat och skrikit på vågen när vägningen har gjorts. Det har varit en hel del motgångar mot den där vågen trots att kroppen känts bättre och fastare så har siffran inte gjort utslag. M e n idag så hade vi en otroligt bra siffra på vågen sen en vecka tillbaka. Jag jublade och blev sjukt nöjd. Som jag kämpat för att nå hit, nu är det nära innan platån är krossad, den ska krossas. Jag ska vinna denna kamp.

Haft en fantastiskt bra vecka på gymmet, lite svag i kroppen bitvis men i övrigt så har det rullat på väldigt bra och det känns bra i kroppen.

Känslorna kan pendla rätt fint när man kommit en bra bit in på dieten, ena dagen kan vara den lyckligaste dagen och den andra dagen kan vara den värsta av dom alla. Men visst är det rätt fascinerande ändå? En mäktig upplevelse vad som händer både i psyke och i kropp.

Att få följa sitt hjärta, gå den väg man vill gå, få leva med inspirationen och motivationen från vänner och familj. Än idag kan jag inte förstå, förstå beslutet som jag tagit och snart står jag där. Trots svett och tårar, lycka och glädje så kan jag ärligt säga att varenda sekund är så värt det. Det är en mäktig känsla, en häftig upplevelse – NJUT är enda ordet jag i dagsläget kan komma på. Så just idag, så njuter vi bara.

10377524_10152395192287012_5461538729596132735_n

 

Kommentarer

kommentarer

cahstrom

Posts Google+

Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself