Inför MK Open i Falun

27 maj, 2013
27 maj, 2013

Full rulle kanelbulle nu det sista, både på jobbet med stopp för underhåll och träningen har gått bra, mycket bra i det stora hela. Axlarna har krånglat lite sedan Regionals-helgen men jag har mina knep med massa tigerbalsam och komptröjor.
Har prövat några av eventen som kommer att köras på MK Open i Falun i helgen, och det känns allt bra måste jag säga. Har inte satt upp några mål för mig själv för utom att göra mitt bästa som alltid annars, tar det som en träningshelg så får man se hur långt det går. Vissa grejer är la inte min grej med stången över huvudet och löpning, men det blir skoj för vi är ett sådant gött gäng som åker upp.
Lite trött på mig själv att jag har låvat att om vi går till lagfinal (tävlar både induviduellt och i lag) så skall jag ha på mig mina rosa tights från SIX DUCE, och man får ju hålla vad man låvar…

Eventen vi skall köra finner ni här på MK Open.
Körde event 2 och 3 i löedags och event 4 innan i veckan.

Idag vart det vid lunch lite träning med Dennis inför laggrenarna och egen träning som:
1 c&j
15 pull ups
10 burpees
2 c&j
15 pull ups
10 burpees
3 c&j
15 pull ups
10 burpees
4 c&j
15 pull ups
10 burpees
5 c&j
15 pull ups
10 burpees

Lassade på 80 kg men det kändes så kasst och ostabilt så drog av till 60 kg på andra varvet, så rätt missnöjd. Det gjorde att jag var nere en sväng nu på kvällen och körde en Hellen-variant.

3 varv av:
400 m löpning
21 ttb
12 powercleans 60 kg

Säger bara: god natt underarmar!!! De gick praktist taget på lunch på obestämd tid!

Fick avslutat med 4 set sälrodd och ghd-sit ups och en hel del töj och stretsch.

image

kommentarer, 160 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.