I brist på annat

16 september, 2013
16 september, 2013

När man jobbar 19-07 lördag och söndag så blir det ju inte så mycket gjort. Att träna sådana helgen har jag lagt ner efter att jag gång på gång mått apa. Det säger ju sig självt lite. Att träna hprt och bryta ner musklerna för att sedan INTE såva, det tillståndet där kroppen återhämtar sig bäst. Inte nog med att man får en ovanlig träningsvärk i kroppen, som sitter i längre än vanligt. Så är man i ett allmänt dåligt skick så träning innan man jobbar natt är helt bortkastat. En promenad på sin höjd, jag låvar. Hällre kvallité framför kvantitet.

Eftersom jag inte har några braking news för er idag så får ni så gott hålla tillgodo med ett par filmklipp från min tämligten outsträckta och aningen sega squatclean på 130 bananer. Röven stack iväg och trycket från höften uteblev så det borde ju finnas lite fler kg att hämta där.

Även en filmsnutt på 172, kg knäböj :) Bakom kameran: Martin och Ida

kommentarer, 168 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.