På G igen

21 maj, 2013
21 maj, 2013

Har hänt en del sedan sist. Träningen går bra trots skiftjobbet. Och nu när vädret är så underbart med uppehåll (en bristvara i Göteborg) så tar jag cykeln till jobbet när jag jobbar dag. Riktigt skönt att få 2,4 mil i benen varje dag, kanske inte optimalt för explosiv styrka, men vi som utövar CrossFit är ju kända för att vara klena, sega och köra med ”tjejvkter” om man frågar tuffa bodybuilders, så det är ju perfekt 😉

Vi var nere i Köpenhamn i helgen för att heja fram våra svenska hopp i CrossFit Regionals. Lanner skriver lite om Lukas träning, bättre att följa där då Lukas inte riktigt är så frekvent med sin blogg 😉 Annars var det på herrsidan; Markus Herou, Timmy Thernström, Joakim Törnvi, David Borgstrand. På damsidan; Louise Tjäder, Patricia Strenius, Emma Rosengren, Anna Fernette, Caroline Fryklund. På lagsidan; CrossFit Malmö (som oturligt nog fick lämna wo pga en skada, lider med er!), CrossFit Nordic som kammade hem hela skiten och tar sig till CrossFit Games!!!! Stort jäkla grattis! Måndagsklubben och CrossFit Solid kämpade även de ruskigt bra!

Vidare till Games blev; Laicee Kovacs, Mikko Salo, Fredrik Ægedius och Mikko Aronpää på herrsidan. Samatha Briggs, Caroline Fryklund!!! Och Katrin Tanja Davidsdottir.

Min egna träning då? Ja det har varit rätt hårt och då måste man ladda på med vettigt bränsle?

image

image

Men självklart ”lite” träning också 😉

image

image

image

image

image

image

Bättre sent än aldrig 😉

image

image

60% av Team MAX lämnar boxen och drar till Danmark.

image

Med pitstop i Halmstad.

image

Och i Trelleborg med sköna Jonas, Julle, Erik och Martin från Linköping.

image

Som fick välja såvplats sist av alla.

En riktigt lyckad helg, som verkligen kommer att göras om. Fast förhoppningsvis med mera sömn då 😉

kommentarer, 251 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.