PB igår och…. inte idag

10 maj, 2013
10 maj, 2013

Prövade att marka tungt igår, var alldeles för längesedan och det märktes av ordentligt. Svår det där med att bibehålla 1RM-styrkan samtidigt som man skall öka uthålligheten i både repsantal, flås, träna löpning, teknik i alla o-lyft, strongman-inspererat, förebyggande styrketräning och framför allt, rörlighetsträningen! Man hinner liksom inte köra allt så mycket som man vill, eller har en förmåga att orka heller för den delen.

Hur som så gick der rätt pissigt i marken så man var lite smått apatisk inför efterföljande metcon. Hade laddat mentalt för ”Hellen” trots att jag sprang intervaller på morgonen. Men det behövde man ju inte bekymra sig över, vart ju sketväder så det blev rodd istället för löpning.

3 varv av:
400 m rodd
21 kb-swing (fullswing) 24 kg
12 pull ups

Putsade min förra tid med 11 sekunder, från 8:16 till 8:05. Kändes riktigt bra med tanke på hur apa det kändes innan och under markandet. Och att man hade gjort bland annat totalt 1600 m rodd och 88 pull ups dagen innan.

Idag så var det ingen intervallöpning på morgonen men en mysig morgonpromenad i solen, me jesus amalia vad kroppen var tung! Helt otroligt, som att trampa i sirap, tjock sådan.
Käkade, tvättade för att sedan dra och träna.

Böj som styrka och Elinor som metcon.
Böjen gick även den apa, inget tryck i benen alls. Bomade på 10 kg under mitt 3RM, inte ok.
Tillmslut så kom jag igång med Elinor, en wod som jag och Richard knaprade ihop i höstas till Coach Elinor. Första gången jag körde den och kan väl säga som så här att, jag får skylla mig själv! Ett tips är att va någolunda fräch i kroppen innan ni köer den 😉

AMRAP 20 min av:
15 wb, 10 kg
15 ttb
15 burpee boxhopp, 76 cm
10 squatclean, 70 kf
15 sit ups

Helt oförmögen om att öka tempot utan segade mig igenom den utan något tryck alls. Dra åt fan vad den tog, blir till art göra om den snart igen. Skoj och bra saker art träna på :)

image

kommentarer, 109 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.