Slut som artist

9 maj, 2013
9 maj, 2013

Det var lite så man kände efter gårdagens träning. Normalt så brukar jag vara riktigt trött i en fem min efter att man avalutat en metcon men igår var jag i ett ner apatiskt tillstånd, helt jäkla färdig. Hade hoppats på lit mu-träning men det var inte att tänka på. När jag har jobbat två nätter på raken så är planen att träna lite ”lugnt” för att man är inte riktigt människa. Men vill ändå bli trött så man kan såva på kvällen. Och trött blev jag med råge igår.

10 min on the min.
5 x 60 kg squatclean

Följt av, 4 varv på tid:
22 ohs 40 kg
22 pull ups
400 m rodd
22 boxhopp (games standard)
22 sit ups

Pulsen rusade och orken var sisåååådääääär. 30:58 är en ganska pissig tid. Lite skit samma för att jag vet att man inte är fräck efter nätterna. Men nu fick man ordning på kroppen.

image

Startade denna dag med att vakna 04:45 av min kära sambos klocka. Dags art kliva upp för att köra henne till Landvetter flygplats. Hem, packa väskan med ombyte, satte sig på hojen och trampade iväg till slottskogen för 5 x 800 m intervallöpning med ryggsäck.

image

Skottar i mig ris och kyckling för att vara redo för ett pass med styrka och metcon i eftermiddag.

kommentarer, 112 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.