I’m back!

18 mars, 2013
18 mars, 2013

Efter 6 veckor utan riktig träning (ett lätt pass förr förra fredagen) så känns det äntligen bra i ryggen. Veckan som var spenderades nere i österrikiska och schweiziska alperna. Hade en underbar semester med min käraste och svåger men ryggen ville inte vara med mig. Först i lördags när vi kom hem så var det som om man tryckte på en knapp. Vips så slapnade musklerna av och smärtan näst intill försvann. Det kändes såpass bra att jag skulle pröva 13.2 (andra openwoden) i söndags men med inställningen om att känna på det och inte riskera något. Open 2013 är ju ändå spoljerat då jag missade 13.1 pga ryggen. Tog det lugnt och metodiskt, allt för att hela tiden känna efter så att ryggen var ok. Så 231 reps är ju ingen höjdarpoäng direkt men det var så skönt att kunna köra igen.

Kändes oförskämt bra efteråt, det var först nu ikväll som det började smyga sig på lite stelhet i hamstrings.

Pass 1.
Imorse var det styrka bröstrygg, baksida axlar med Andrea på Göta. En lugn metcon med tabata sit-ups, pull-ups, böj och plankvarianter. (en hel tabata på varje övning)

Pass 2.
Upp till Skatås med Alex och Andrea för att möta upp Richard. Lunkade 8 km och var annan km så var det olika tabatavarianter, upphopp, böj, kravla över stenbumling, pull-ups, handstående mot björk, dips, armhäv, parböj och plankrace.

Efter 6 sega veckor så ”mjukstartar” man såhär. Känns faktist väldigt bra och med en massage på Fysiken imorgon så är man ännu mer ”återställd”.

image

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.