Första träningen på 5 veckor

8 mars, 2013
8 mars, 2013

Ja, så länge har det faktiskt tagit för att ens kunna röra sig så man kan genomföra någon form av träning. Det har ju suttigt i både ländryggen runt min gamla diskskada och även uppe under skulderbladen. Det var ett oerhört lätt pass som genomfördes på Fysiken Gibraltargatan, där jag även kommer att instruera en del pass i just CrossFit när de byggt om en sal/hall/vrå/hörna till en affilierad box. Fysiken Kaserntorget har sedan tidigare varit en affilierad box men nu blir även Gibraltargatan en. Det kommer bli en ren Eleiko-box, dvs endast utrustning från Eleiko, och de som Eleiko inte kan förse oss med det tar vi via Rogue Fitness.
Det kommer garanterat bli den mest prisvärda CrossFit-boxen som räcker gott och väl för medelutövaren. Öppningdatumet är satt till den 17/3.

Så till min träning. Körde breda pressar bakom nacken, snatchgrepp. Och smala framför huvudet, stötgrepp, med ryggstöd just för att inte få ostbågesvanken. I nuläget så funkar inte ryggen för att köra fria så vi får träna runt problemet.
Blev en metcon också. En stel, osmord och en gnutta spänstlös Annie, 50-40-30-20-10 av cf sit-ups och DU (dubble unders).
Mer styrka för baksida axlar, mage, bröstrygg efter det.

Än så länge så känns det väldigt bra. Det har jag nog höftböjarstretchen att tacka för. Vig i hamstring och höftböjar höjer ju avsevärt chanserna att ha en bra rygg.

Nu är det packning som gäller inför en vecka i alperna med min älskling och svåger 🙂

Dagens Jävlarannamma

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.