Crossfit blir bara roligare och roligare!

22 mars, 2012
22 mars, 2012

Gårdagen blev det trött å seg baddibilding då ja fortfarande inte va helt 100 i romben som sa ifrån i söndags. Bänk med lite axlar med fokus på den där eftersträvande kontakten som alla i ett alldeles förstort GASP linne och guldkedja runt halsen pratar så varmt om. Jojo…. Det e la bra. Men inte så sköj i längden, därför jag börjar fastna mer och mer för crossfit.

Romben hängde med rätt ok idag men det kändes ju att ryggen inte svarade på tilltal. Nör jag ser mig i spegels så ser jag ut som en blandning mellan det lutande tornet och Turning Torso i Malmö. Höften åt ena hållet och axelpartiet åt det andra. Naprapattid fick jag först om två veckor, maaaaah tackaaaar….

Förhoppningsvis så kan jag få lite irätta på det med lite töj å funkis övningar. Men det höll ändå rätt ok under dagens pass. Körde WOD från Crossfit Nordic.
Den bestod av 2 x 5 set Push Jerk (militärpress med hopp och stamp) på 90% av 1RM.
Följt av 6 varv med 4 Push Jerk 80% 1RM, 6 Jumping Jack (jämfota hopp med knän åvandför höften) och 16 sidohopp (jänmfota sidohopp över bänk, 8/sida). 6 varv.
Mening var att man skulle köra på tid som det i regel är men i denna övning skulle man vila exakt 30sek mella rundorna. Å det tror ni Andreas kom ihåg…. Iiiiiinteeeeee!!!!! Så ja mosade på å blev ju ”lite” trött så det blej ju vila, men först efter tredje rundan. Plus att ja råkade göra 5 Push Jerk istället för 4 på två rundor och 18 hopp på en. Så tiden är ju inte riktigt relivant men det är något att personligen gå på ändå. Så tiden blev….

image

Vet inte om det är bra. Var ju första gången, men slm sagt nått att gå på själv. Vilade några min sen blev det superset med Russian Twist i en rapplig GHD och stångcurl. Sen superset med dips och 50 ”medecinboll umder ben”. Alla i tre set.

Film på bollövningen finner här.
Ni som tror att den inte är jobbigt kan ju pröva. Bra för magen och flåset. Men det förutsätter ju att ni gör den som jag gör den (när jag väl får till det) och inte som Petter ”Obelix” Johnsson gör;)

När jag kom hem så blev det lite lyx. Inte optimalt för formen men tusan så gött.

image

Blodpudding med avokado mosat med kvarg. Och ett högkvallitativt glas med en C-vitamin brustalbett från Lidl;)
Näääästan lika gott som proteindrinken direkt efter träningen. Kör med blåbärssmaken på Whey 100% från Body Science nu. Helt förjodans god den är!!!

kommentarer, 126 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.