Inväntar dagens första pass

17 mars, 2012
17 mars, 2012

Slått upp mina små blå för en stund sedan. Såvit som en prins på Kristians luftmadrass på Sewéns Fyshotell på söder i Stockholm. Snart blir det Kristians patenterade Chinspankakor, receptet hittar ni på www.bodyscience.se under fliken recept:)

Under dagen inväntas det två härliga pass på SATS Medis på Kocksgatan. Det första 11:30 och det andra 16:30. Det är mest folk som ansluter till det senare passet men vinkan ju inte komma stela i kroppen dit så vi värmer upp redan på förmiddagen;)

Anlände till sthlm igår emmoch vi körde ett pass på just medis, jag och Kristian mötte upp bla. Ludde Sterner, Morgan Nikolajsen, Petter. Å stötte även på Emelie Eriksson och Sanne Åkerstrand, två nya men mycket trevlig personer för mig. Även fysmonstret och fjolårets vinnare av DC +180cm John Avsan sprang man på, alltid lika trevlig och ödmjuk kille. En bra sammling MM Sportare helt enkelt. Kristian, Petter å Morgan mänkade på med fortsatt gumibandsdips. Själv så valde jag att kära lite crossfit. Blev en 21, 15, 9:a med Thrusters och KB Swing 1,5p. Fortsatte med frivändningar och KB Snatsch 1,5p. Lite brutalbänk och så ett nytt pb i singleunders (hopprep), 600st utan trassel, oavbrutet alltså. Hade säkert gått till 700 men ville sluta när man var på topp för jag vet hur frustrerad jag hade blivigt när man fastnar;) När Kristian och Petter körde militärpress så teknikryckde jag med tillhörande OHS. Blev lite bollövningar också, Kristian fick filmat när jag och Petter battlade med att föra medecinboll under benet. Men Petter tyckte axelpressen var roligare så jag fick fortsätta själv med 50 x 3. Man slänger upp ena benet och för bollen under benet med ena armen och tar emot den med andra, rugggt bra mag och flår övning, mkt jobbigare än vad man tror:)

Kom hem till Fyshotellet där det bjöds på en romantisk middag för två. Kristian slavade i köket och la ner sin kärlek i bäde förstekt och ugnsgrillad kyckling – och fläskfillé med riven stekt potatis. Sicken succé!!!
Kristian hade klätt upp sig i sina finaste kläder för min skull. Träningsbyxor från Better Bodies och en galant t-shirt med MM Sports tryck. Tända ljus vart det ont om men taklampan gav precis rätt stämning;)

image

Kika gärna på de övriga bloggarna på teambodyscience.se där det garanterat kommer att skrivas om våran egna mini teamträff. Och självklart Kristian och Jennys ploggar på www.body.se under fliken bloggar:)

kommentarer, 82 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.