Tisdagens WOD på en onsdag

14 mars, 2012
14 mars, 2012

Som jag låvade Robban Berg så skulle ja köra samma WOD som han körde igår. Är absolut ingen fena på Crossfit men jag börjar tycka mer och mer om det, om man är fräsch i kroppen vill säga. Varit riktigt långa dagar och tungt arbetw på jobbet. Att stå 100m åvandför backen i en vindmölla nör det blåser 10-15 m/s är väldigt mer tröttande än vad man tror. Det snurrar rortfarande när man står och bprstar tänderna på kvällen!!!

Hur som… Det blev 21 burpees, 21 kettlebell swing med 1,5 pood (24kg), pull ups (fulchins). Tre varv i fallande reps med 21 på rörsta 15 på andra och 9 på tredje. Tiden blev….

image

Vilade en stund samtidigt som jag bytte tröja. Drog av fyra snabba set mark. 10 x 60, 10 x 100, 10 x 140, 2 x 170.

Imorgon kommer också bli en lång dag då jag får hoppa träningen. Vilket passar bra då jag känner mig rätt så sleten faktiskt. Sen så är det ju bra att komma till sthlm i hyfsad form. Ska nämligen ner och besöka alla andra goa medlemmar i MM och Body Science, de flesta från sthlmsligan iaf. Ska bli så enormt sköj. Får en sådan energikick av att bara vistas med dom sen när man hetsar varandra så kan det ju inte bli annat än succé!!!

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.