Ta mig f*n sämst i västsverige på vilodag!

13 mars, 2012
13 mars, 2012

Efter gårdagens i mina ögon fjasko med en tid på 11,20 med att utföra 50 st burpeethrusters med 40 kg, låvade jag både mig själv och Joseph på TRIM att dagen skulle bestå av, just vila. En go återhämtande promenad skulle jag ju allt kunna ta, det har ju blivit väldigt lite av den vara de senaste. Men efter att sett Robban Bergs inlögg om hans WOD, som jag låvade honom att köra imorgon och försöka slå hans tid. Hade ändå i tankarna om att köra tisdags WOD imorgon onsdag, va lägligt:)
Skrev även att jag skulle ta en lätt löprunda ikväll….. VAD FANKEN SKREV JAG?!!! Kom på mig efter att jag komenterat hans länk…. jag skulle ju vila idag!!! Men… bara en lite lätt runda bara, ingen tid, ingen press. Jo det skulle ja ju kunna hålla. Så det blev riktigt lugnt i början, förvänandsvärt lätta fötter och en bra hållning som annars inte är synomymt med mim löpstil, liknar mer en trött gubbe med skottkärra, fast med pendlande armar…. hum… ja ni hajar!

Räddningen var nog att jag började just riktigt lugnt som jag sällan gör. Men det kändes oföskämt bra, den alltid förekommande ryggsmärtan i sidan försvan redan efter nån km. Har ej pejl på hur långt det blev eller hur länge ja vart ute exakt. Med vart nog en 40-50 min i et ständigt ökande tempo. Fattade inte vad som hände?! Men det kan ju ha att göra med att jag ökat på fettet ordentligt nu igen. Skulle ju så kallat, skala banan i npgra veckor då ja hade sprungit iväg lite på vågen. Funkade ju grymt, stor skillnad på em vecka med mindre fett å lite lite kolisar. Sen blev det allt mer och mer kolisar och då blir jag ju så där typiskt slö, hungrig, sockerdippar med trytande tålamod.
Fuck it!!! Skiter i formen nu å äter på så jag börjar få tillbaka kraften igen! Men kanske inte behöver vräka i mig som om jag hade bulemi och alzaimers, dvs äter mängder men glömmer att spy.

Igår innan jag la mig så döna jag iväg en lite beställning till MM Sports med lite Whey 100% protein och Omega 3. Och idag efter lunch så pep det till i Samsungen. Prylarna var redan på väg! Det kallar jag snabb service! Toppenjobb killarna och tjejerna gör på MM Sports!

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.