50 st burpeethrusters på tid med 40 kg

12 mars, 2012
12 mars, 2012

Det var precis det som kvällens pass bestod av. En burpee vet säker en del vad det är. Man sätter händerna i marken samtidigt som man hoppar bakåt gämnfota ner med bröstet och gör en armhävning, hoppar gämnfota tillbaka fram och gör ett upphopp. En thrusters är en djup frontböj som man utför så exlposivt så att när man ör i toppläget gör en militärpress. Tänk er nu att man kör en mix av dessa med 40 kg på stången. Man gör alltså en frivändning med stången, går ner i fullt djup och upp i en thrusters, ner med stången på backen för att göra en burpee med armhövning när man håller i stången, hoppar tillbaka och börjar om på nytt med en frivändning.
Inte så farligt med 40 kg tänker de flesta? Jojo…. Men kör 50 st så fort du kan!!!
Sög till ordentligt i benen kan jag låva.
Blev en stor besvikelse på tiden då det blev dubbelt så långt som beräknat, men då finns ju alla möjlighwter i världen att bli bättre:)

Midre kry i kroppen så blev det rätt sparsmakat efter det. Körde tre suoerset med dips och brutalbänk, ja… knäväck i smith. Supersett med axellyft och hopprep sen så var det jäklar i mig dax att ta kväll!!!

Om jag ska vara riktigt ärlig så tappade jag nog räkningen för huvudet var nog fortfarande kvar i möllan (vindkraftverket).
Är som sagt riktigt missnöjd men jag lägger upp denna lågkvallitérulle ändå. Ni som tror att jag är ett fysmonster får nog tänka om;)

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.