Sewéns Fyshotell levererar!

19 mars, 2012
19 mars, 2012

Vi skrapade ihop en lite (ca 20) glada indevider i helgen i sthlm för att köra lite teamträff.
Jag tog mitt pick och pack och rattade ner från Malung längs R70 via ”Sveriges närmaste stad” Enköping, ut på E18 och in i kungliga huvudstaden. Sladdade ner på söder för att checka in på Sewéns Fyshotell. Deckade i soffan några min sen var det iväg till SATS Medis för lite mysig kvällsträning med bla. Kristian, Petter Ordbajsaren, Mogge Den hårde, Ludde den långe, Emelie den snuvige, Elin den… ja… Elin och Sanne Den pbsättande. Träffade även fysmonstret John Avsan, vinnare av DC +180cm 2011, alltid lika trevlig!

Krille,Petter å Mogge bänkade på med tillgörande bröst å axelgos. Sj så körde ja lite egenkompat crossfit som 21, 15, 9 med thrusters och kb swing. Frivände upp armbågen igen som fick tryck i veckan då ja körde 50 burpeethrusters på tid. Så de vart lite mer kb snatch istellet.

Hoppade iväg 600 singleunders med hopprep utan trassel, i följd alltså. Nytt fredags pb då ja:) Börjar bra med två dagar kvar!

Blev lite ryck och magträning, försökte få med Petter på en bra magövning men Petter valde sin egna stil.

Hem till Krilles lya för att ladda inför lördagens två pass. Krille e en riktig hejjare i köket! Han bjöd på råstekt strimlad potatis med grillad kyckling- och fläskfillé, satt som en smäck!

image

Upp på fredag fm å tryckte i sig en megaladdning med Krilles patenterade chinspankakor, receptet hittar ni på bodyscience.se under fliken recept. Skyndade iväg till medis med pankakorna i halsen för att möta upp Annie, Ludde å Elinore som kom ända från Karlshamn för att vara med och träna och inspereras:)

Vi började med en rolig cf övning som var lekledare. 200m (150m damer) rodd, armgång i TRX, 10 boxjump 75cm/55cm, 10 wallball 10kg/4kg, 10 kb swing 24kg/16kg.
Och… jo denna grenen vann jag faktiskt. Riktigt nöjd att jag var lite snabbare än Kristian, han är fu fanken bäst på allt annat så jag får leva på det. Men bättre skulle det bli!!!!

Jag kännde mig rätt pigg så ja ropade på de andra att nu får ni hålla i roddmaskinen!!! Jag var redo att persa, lagom självsäkert. Inte säker på att ja skulle slå mitt en vecka gamla rekord på 386m/1min men det kunde gå tänkte jag. Satte ett gött tempo direkt och var nere å snittade 1,11min/500m. Höll det helt ok men började naturligtvis sacka lite. Men kände när det var 15-10 sek kvar att detta skulle bli bra. Pang!!! 396m/1min!!!! Sicket glädjevrål!!!!! Det var årets mest oväntade pb!! Att piska sitt gamla pb med exakt 10m hade jag inte vågat drömma om, men det blev sanning. Dag två i sthlm och två pb så här långt.
Bp rundan ser ni här

Hem igen till Krille som bjöd oss andra tre, Elinor, Annie och mig på en underbar köttfärssås med ris och en supergod kesellablandning!
Jocke Bartoll och Michaela kom förbi och även Helena och Marcus innan vi skulle vända på klacken och bege oss tullbaka till medis. Proppmätt även här. Det blev chinsutnaming med lagindelning killarna mit tjejerna. Killarna höll jäklar i mig på att åka på spö, hade nog inte hjälpt om jag var med. Kände direkt i armbpgen att chins inte var så bra alls.
Sanne imponerade starkt med sina två rundor på 35, resp 30 st. Reglerna var: med remmar och med kipp! Sk fulchins!
Här ser ni Sannes andra runda

Blev gemensam middag med delar av gänget på Honey Honey där både Kristian och Peter visade formen.

image

Peter har tränat bröst genom åren.

image

Och Kristian har valt att lägga krutet på magträningen. Obs! Bilden är tagen INNAN maten!

Sen så for jag, Kristian och Johan ”Stefan”Gustafsson hem till Jenny å Peter i Solna där även Helena och Marcus kvartade för helgen. Klockan blev sent med det bjödsnpå konstat skrattfest med en oförglömlig intern humor! Johan levererar, grymt trevlig kille! Tack ni alla för en trevlig kväll!

Söndag morgon och kl 10:00 på Balace Solna med mig, Kristian, Petter, Sanne och Elinor som mötte upp Peter, Jenny, Helena å Marcus.
Jag var starkt sugen på att persa i frontböj men där sa romben vid skunlderbladet stopp. Med besked!!! Den har krånglat förr å nu vart de en såndär huggande smärta när man rörde sig fel. Blev lätt lätt baddibilding med Marcus och Peter när de andra reppade loss i dipsstänningen som ett gäng evighetsmaskiner!!!! Sjukt imponerande. Var så avundsjuk så ja släbgdebpå mig remmarna å drog av ett par vändor i chinsräcker iaf. Pang!!!! 36 fulchins!!! Pb med 2 st. Då var det klart, tre dagar och tre pb!!! Snacka om nöjd! Men ryggen mår som ma  förtjänar idag. Hugger som ett aaaaas. Men är nog människa imorgon hoppas jag!

Kunde inte vara sämmre än varken Kristian eller Jenny som klrde happy feet. Så jag svarade med mongo feet.

Blev även en runda TEAM-chins

Ett så enormt tack till alla possetiva människor mom man äntligen fått träffa. Ni sprider sådan glädje!!!
Kristian, Jenny, Peter, Helena, Marcus, Johan, Petter, Elin, Elinor, Annie, Ylva, Sanne, Robban, Emelie, Ludde, Leo, Jocke, Michaela, John.

image

Min hittills mest nöjda preststion!

kommentarer, 166 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.