Månadens mest oväntade pb! Hör och häpnad… med bilder!

11 mars, 2012
11 mars, 2012

Efter en lång helg med lite väl mkt kolhydrater än vad jag är van vid så var jag minst sagt seg och matt idag. Inte riktigt på g inför passet men hade bestämt mig för att köra en engen variant av ett cf pass, dock väldigt inspererat av Kristian Sewén.
Värmde upp i rodden på 1 km, en tid på 3,15 på uppvärmning vådar ganska bra om man skulle kört på full mutter. Aldrig testat att dra ett seriöst bra drag på 1 km, men det kommer. Kände att syran i benen kom ganska så snabbt, ett vanligt problem då jag har kroppen full i glukogen. Den satte ju gårdagens benpass sina spår också, stel i ländrygg är ju inte optimalt. Men ville ändå dra en min för sist jag gjorde det på detta gymet så vart det 371 m som tog mig högst upp på deras lista, och det viste jag att jag skulle putsa. Men ett nytt pb vpgade ja inte drömma om då jag hade grova problem att få ner pulsen. Men med en kontrolant vid min sida så drog ja iväg 386 m, 2 m längre än mitt förra pb! Tror hela gymet hörde mitt glädjevrål, inte konstigt då gymet är bra jäkla litet.

image

Sen så mådde ja riktigt illa. Men fick sparkat mig själv i röven (mentalt) med inställningen om att ja kan ju fanken ite gå hem å bra rott två futtiga rundor!
Nö det bleb en cf runda med 4 övningar, stångcurl, militärbress, chins, armhävningar i tre varv med 21, 15, 9 i antalet. Å herregud!!! Där var ja fanken inte fräsch! Ynka 30kg men ja vart så slut. Rodden tog hprdare än vad jag trodde. Fick stanna uppnå hömta andan säkert en 4-5 ggr å det är ju fanken inte godkänt! Nä, jobba mer på det märker jag.
Sen så förflyttade jag mig till mig egna chinsstång då den i powerracken är på tok för smal!
Att surra fast en latsdragstång över en cc funkar…. ganska dåligt, men va fanken gör man inte;)

image

Så här borta kan man se ut när man supersetar explociva chins med explosiva dips.

image

image

image

image

Avslutade med två set explosiva smalbänk och polymetriska armhövningar. Fick lite tryck i booisarna då…. vilket jag i träningssyfte inte föredrar. Pumt hämmar mig i repsantal tycker jag. Men vist ser det ballt ut ibland, men det spelar ju ingen roll om man ser ball ut om man kommer sist!!!

image

kommentarer, 165 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.