Crossfit x 2

6 februari, 2012
6 februari, 2012

Inte uppdaterat på några dagar då datorn krånglar så nu softar jag ihop ett inlägg i soffan med Samsungen. Kikar på Biggest Looser och tycker ju att programmen är bra, inte bara för USA utan för alla länder. Så längen man fattar att det är tv-underhållning som producentbolaget är ute efter. Att man kan plocka lite info här och där för folk som behöver ändra sitt sätt att se på både mat och motion. Likson i allt annat här i livet så är det ju inte säker att det som fukar för Bosse längre ner på gatan funkar lika bra på dig. Det gäller ju att hitta det man trivs med och som verkligen ger resultat för en själv.

Hur som hällst.
Va på Träningskompaniet i Kungsbacka i lördags och körde bröst, axlar med dips. Stegade mig upp i bänken, bänk som jag kanske kören gång i månaden då mina axlar inte riktigt är kompis med just den annars så bra basövningen. Fick iaf tryckt upp 120 vilket jag aldrig testat tidigare så det kändes ju ok. Första gången ever jag maxat i bänk.

Trannade till idag på Sportlife Kba Torget för att köra ett CF-pass. Värmde lite i rodden en km. Sen kärde vi igång, inte så vass idagmen fick traglat mig igenom det iaf.

Startade med en Jackie=1000m rodd, 50 Thrusters 45lbs, 30 pul-ups.
Lite vila i ett par, tre min sen körde ja vidare med lite rodd och dip
300m rodd, 21 dips, 300m rodd, 15 dips, 300m rodd, 9 dips.

Riktigt längesedan jag körde kettlebells så körde lite trötta snatch med 16kg, 20kg, 24kg. Avslutade hela passet med att köra lite dynamisk planka. Fick hjälp av en kille i 68kg klassen som fick agera extravikt. Blev tre set med 12, 10, 10. När jag kör mina dunamiska plankor so står jag i plankan fast jag för sakta höftan ner mot golvet utan att nudda sedan upp så man ser ut som en takstol näst intill. Men någon snäll individ som står på rumpan och får hålla i sig så gott han/hon kan i i något.

Va riktigt risig igår så det blev aldrig någon träning då, kändes som det kanske låg kvar lite. Knepigt, inga förkylningssymptom men alla e ju snöriga nu så det kanske e nå mög i kroppen som man inte märker? Försvinner nog imorgon då jag kör det internationella CF-passet, återkommer med det.

Nu ska ja slänga ihop en intervallkaka så man blir lite nabbare och valla klart mina skidor så man slipper ofrivilliga frånskut.

kommentarer, 98 Visningar

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.