Bakhalt i Landvetter med latspump

30 januari, 2012
30 januari, 2012

Total vilodag idag stod det på hornhinnan. Knallade hem från pendeln och han pecis komma innanför dörren och dragit av mig byxorna. Då ringer Jocke, ”Landvetter nästa” utbrister han. Hum… flyga tänker jag? Nej nej, han skulle ut och dra premiärturen på längdskidorna iklädd sin fars skidställ från 70-80-talet. Han såg ryggigt snabb ut, en blandning mellan Chuck Norris, Gunde Svahn och han egna far. Han åkte från Kungsbacka och var redan i Kållered…. jaaaajks, dags att sula på en dunderrem nu!!!

Svepte 1 dl Whey 100% med en halvliter mjölk. Tänkte, ”fanken, rätt sliten och kan ju inte vara sämre än Jocke!” Säkrade med Massbuilder, 3PH-CM, Gakkic och EAA-XX, nu kör vi. Var apladdad och vi skulle bare en snabbis upp te Kallebäck för att hämta upp Jockes lillebror Niklas och Jonte. Noklas hade nog fan drukigt bromsvätska hela dagen för han var inte så snabb på att göra sig klar, han riskerade nästan en p-bot så seg var han (sorry Nicke, men det är sant).

Väl uppe på spåret så var det inte bara vi som ville trängas på den under 1 km korta konstsnöbanan. Trångt med många ihopkrokningar kan jag låva.

Fästtejpen som var under mina skidor var lika mkt värt som sand i Sahara. Totalt avsaknad av fäste, inte en tendes!!! Det var VM i vingeljonny!!! Big time!!!

Att köra diagonalt var helt uteslutet så det blev stakning i en timme, upp upp uppför och neeeeedför. Folk undrade varför jag stakar på så in i helvete på flacken och sedan står i princip still uppför. Ja för att jag åker bakot i uppförsbackarna om jag inte stakar. Att staka 101kg Andreas plus utrustning i backarna tog…. ja, på hela kroppen. Brutal träning för triceps och lats, ländryggen sa titt som tätt ifrån den med. Sträcka på sig lite på flacken så man man på det igen.

Hade sån grym pump i latsen så det var inte klokt, aaaaaldrig upplevt det tidigare!!! Hade jag haft den pumpen på linen på DC så hade bara jag rymts på scenen, kändes som armarna stod rätt ut, haha.

Superbra träning, men det blir till att hiva tejpen åt fanders och lära sig valla istället! Varvade ner nu när jag kom hem med min ostkaka och 60-tals Reggae.

Måste testsmaka Lottas första äggost, en Bohuslänsk specialare.

  Äggost med kanel   Lottas mästerverk=)

 

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.