Ett bra benpass med pb i frontböj

10 januari, 2012
10 januari, 2012

Tja.

Blev som sagt backintervaller imorse, inte världens råaste men fick brötat på iaf. Försöker få tillbaka kroppen på fettförbränning igen med LCHF. Körde LCHF superstrikt från feberuari till SM i AF i augusti. Märkte riktigt bra resultat när kroppen väl vant sig efter en månad.

Bland annat så sänkte jag min vilopuls, höjde maxpulsen, orkade träna längre, fick inte samma ”gå-in-i-väggen-känslan” som på sockerdrift (läs kolhydratsdrift). Tappade vikt också i form av vatten vilket alltid är välkommnat. Onödiga kilo att springa runt med. Det som jag upplevde allra mest posstivt var att jag hade en jämn blodsockerkurva vilket påverkade humöret och koncentrationen avsevärt till det bättre. Såv bättre och mådde allmänt bra.

Nackdelen var ju den att det blev väldigt bökigt då man blev bortbjuden eller skulle gå på resturang.

Efter SM så tänkte jag att vi testar att koppla in kolhydraterna igen, men har inte riktigt fått ordning på det. Blir väldigt trött, dåsig och grinig av att äta kolisar. Men det käns som jag börjar hitta tillbaka då jag nu försöker hålla en lite av GI i combo med LCHF.

Vist får man ett jävelusiskt tryck på träningen då man har smällt i sig en laddning med potatis och kladdkaka kvällen innan. Men tryck och pump hindrar bara mig i min träning känner jag. Jag orkar träna längre med fler reps då jag inte får pump. Inte konstigt att Gakkic är min absoluta favoritprodukt, ALLA kategorier!!!

Men jag märkte att nu till DC då jag ladda de på ORDENTLIGT med kolisar så hade jag visserligen mer volym men inte så värst mkt mer ork. Missen jag gorde va att ladda alldeles för mkt och för tidigt så jag han bli slätare och slätare, torsdagen var jag som hårdast, sen gick det bara utför oc när jag slutade med vattnet så slutade jag också att släppa ut det konstigt nog. Bunkrade på mig ordentligt på fredagkvällen kände jag, och magen gick i baklås redan på torsdagen. Så den taktiken kör vi INTE på SM i augusti!

 

Åter till dagens pass. Ben alltså med lite länd och mage.

Värmde upp en 5 min i stakmaskinen

Brutalbänken (knäväck i smith)

15, 12, 10

Mark

50kg x 10, 80kg x 10, 110kg x 10, 140kg x 6, 160kg x 2, 160kg x 1

Frontböj supersett med enbenshopprep, 50/ben x 4 mellan varje sett böj

50kg x 20, 80kg x 20, 110kg x 6, 130kg x 2 PB!

Benspark

10 reps x 3 set

Lårcurl

55kg x 15, 65kg x 7, 70kg (max) x 5

Upphopp med 25kg. Fokus på explosivitet.

30 upphopp

Ryggres med raka armar

10kg x 12, 10kg x 10

Enbenshopprep ruperset med dynsmisk planka med 25kg

50 x 4, Planka, 50 x 4, Planka

Sen fick det faktiskt räcka för idag=)

 

Värmde på en intervall(ost)kaka med vaniljcaseinsås till nu efter träningen. Landar la snart då det finns plats för köttfärsen också=)

 

 

Ha det så väl och kör på=)

 

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.