Bröst, axlar och muskelsallad

10 januari, 2012
10 januari, 2012

Efter söndagens fulchinsrace så var det inte läge för några drag övningar idag då valkarna gick på lunch igår. Ett riktigt göttigt sår vid vänsterringfinger likt en enkrona. Inte optimalt för armpass heller. Så igår fick det bli bröst och axlar i smithen. lite axellyft klarade man ju av med lite udda ansiktsuttryck.

Började med mina rörelseövningar YTLW. Vad det står för återkommer jag i ett senare inlägg.

Gick på dipsen som första övning. Ingen extravikt utan fokus på explosivitet. Körde på och så fort det inte var explosivt nog så avbröt ja.

Dips:
15
12
12
11
10
9

Bänk i smith:
4 set

Axellyft sidan:
3 set

Axellyft balsida:
3 set

Axelpress i smith:
4 set

Supersetade Rotatorcuf/Baksida axeldrag/Flyes i CC

 

I med EAA-XX i mafen och så börja töja min stela kropp lite=)

 

 

Startat denna tisdag med BCAA-XX, Omega-3 och ALA för att ta mig ut på en intervallrunda i halkan. Blev inga monsterruscher men fick lite cirkulation i kroppen iaf. Ben väntar i eftermiddag.

Trycker i mig en myskelsallad nu till frulle.

Marchesallad, röd paprika, majs, ägg, avokado, tonfisk, keso toppat med lite olivolja=) Dönar på med en BS Whey Jordgubb med röd mjölk och Mando Diao från högtalarna.

Dags för att fortsätta med studierna. Som är klart i juni, ska bli så dundergött. Så less på att bokmala, vill ut och jobba igen!!! Tur att det inte e så långt kvar=)

 

På återseende gött fölk=)

Andreas Breitfeld

Posts Google+

Välkomna till min blogg. Här får ni följa min träning och satsning inom träningsformen CrossFit. Jag tävlar för Team Body Science och MMSports Göteborg.