Tabata

2 mars, 2016
2 mars, 2016

Hej ,

Denna vecka tränar jag tillsammans med min pojkvän. Han har delat upp vår träning i uthållighetsträning ( tabata ) i två veckor sedan ska vi köra tungt i 1 vecka.

Tabata pass är sjukt jobbiga men effektiva!

Vi delar upp muskelgrupperna i 3. Igår t ex, då körde vi axlar, rygg och bröst. För att inte trötta ut just en muskelgrupp varierade vi emellan de olika musklerna.

Vi började med en axelövning sedan rygg och sist bröst. Sen började vi om och gick runt så.

Att träna på detta sätt är bra både för uthållighetens skull och samtidigt förbränner man lite under tiden. Vi körde flyes med lite lättare vikter än vanligt och gjorde de i 20 sek x8. Efter axelpressen gick vi på och körde latsdrag på samma sett osv..

Idag känner jag verkligen att jag tränade igår. Har så mycket träningvärk! Men jag gillar faktiskt att få träningsvärk för det är som ett kvitto på att jag har tränat haha.. Under mina pass dricker jag BCAA.

Idag går vi vidare på biceps, triceps och ländrygg.

FullSizeRender

 

kommentarer, 126 Visningar

Kommentarer

kommentarer

amandaoxana

Posts Google+