Stressa inte

18 mars, 2016
18 mars, 2016

Hej ,

Denna vecka har varit bra för mig.

Jag har inte missat ett ända av mina träningspass och hunnit träffas med min coach. Vi har lagt upp scheman för träning, mättning osv..

Vi kommer ha en formcheck 1 gång i månaden för att kolla av. På så sett blir det lättare för oss att reglera kosten efter hur kroppen svarar på träningen och kosten. Denna gång kör vi på hårdare och kommer även att ha prio träning en gång i veckan för att jobba på det som halkar efter. Förre gången var det min rumpa som bara försvann istället för att behålla musklerna och mina axlar som bara stod helt stilla.

Vi börjar dessa prio träningar med isolerande muskelövningar. Och det kommer nog ta ett tag tills jag hittar alla övningar som jag tycker känns mest på rätt ställe osv..

Förra dieten var jag så stressad sista tiden för att jag var så rädd att jag inte skulle hinna till tävlingen. Det var ju inge bra alls för kroppen, jag stannade till i vikt och ingenting hände. Därför ska vi denna gång köra ett lugnare tempo och ha dessa kontroller 1 gång i månaden för att kolla av.

Förra helgen var jag och jobbade på MM Sports butik på Kungsholmen! Så mysigt, älskar alla som jag har jobbat med där under månaderna nu. Hursomhelst.. Så såg jag att de nya tightsen hade kommit och fanns kvar i min storlek så jag köpte de direkt!!! Här kommer lite bilder på de!

kommentarer, 147 Visningar

Kommentarer

kommentarer

amandaoxana

Posts Google+