När ska jag tävla igen?

3 maj, 2016
3 maj, 2016

Hej,

Tänkte skiva lite om vilka tävlingar jag tänkte köra i år och lite om hur min fysik har utvecklats.

I år tänkte jag försöka mig på Tyngre  Classic i höst och även Luciapokalen. Båda tävlingarna är här i Stockholm, det tycker mina vänner är rätt bra så att de kan komma och titta på tävlingen. Däremot blir jag nervös redan nu bara jag tänker på att vara på scen igen. Jag har ju sådan scenskräck! Men denna gång kan jag iaf jämföra med hur det gick och kändes vid förra tävlingen. Jag tyckte ju att det var sjukt kul och därför vill jag göra om det.

Skulle jag inte gilla hur det kändes skulle jag inte utsätta mig för en till diet och allt sånt.

Men jag blir bara taggad av att jag är nervös på något konstigt sätt.

Nu till hur min fysik har utvecklats.

Jag har sen förra tävlingen lagt på mig mera muskler och för att ha ständig koll på hur allt går så har jag tillsammans med min coach en formcheck en gång i månaden. Detta gör vi för att kunna ändra kosten vid behov och de..

Senaste formchecken visade bra resultat dock har jag tappat lite för mycket i fett såhär långt innan tävling. Därför har jag nu ökat mitt kaloriintag per med hjälp av mer kolhydrater och en proteinsmoothie på morgonen också.

 

kommentarer, 126 Visningar

Kommentarer

kommentarer

amandaoxana

Posts Google+