Posering

10 maj, 2016
10 maj, 2016

Hej!

Nu inför tävlingar är det ju viktigt att lära sig sina poser. De ska sitta perfekt inför tävlingsdagen. Därför tränar jag lite varje dag.

Då övar jag på själva poseringarna och övergångarna så att de blir snygga. Jag kan ju erkänna att jag är dålig på mjuka övergångar då jag hellre bara ställer mig rakt och kör hårda övergångar till nästa pose.. Detta tror jag har med hur jag är van att förflytta mig i gymnastik. Då skulle allt markeras skarpt. Så nu när jag ska bli mjukare i rörelserna har jag lite svårt för de.. Men som hjälp har jag min pojkvän och coach, de ser till att alla muskler spänns och framhävs ordentligt. Man vill ju framhäva sina bra ”sidor”.

Något som jag känner är jobbigt är I-walken..Jag är ju så scenrädd!

Att stå i förbedömningen är helt okej för då är jag inte ensam, men när man ska ut helt ensam och posera tycker jag genast att det blir läskigt!

När det kommer till I-walken så kollar jag jättemycket på videoklipp ifrån andra tävlingar i år. För att se hur andra gör och vilka poser de väljer att göra.

I-Walken gör bara de 6 bästa som gått vidare till finalronden. Där ska men ut på scenen och göra som en ”catwalk” fast man börjar med en första posering bak på scenen sen går man fram till en markering för att sedan ge 4 andra poseringar sedan tackar man av sig.

IMG_3296

Kommentarer

kommentarer

amandaoxana

Posts Google+