Lucy

Jag beundrar passion, hjärta och inlevelse. Jag älskar all-in mentaliteten och förmåga att uppnå vartenda ord som yttras. Jag ser upp till folk som lever sin verklighet och med glimten i ögat tar sig igenom dess motgångar som skrämmer en mest.

_19A3111

Foto: Anders Blomdahl.

Lucy är mitt namn. Wildheart är numera mitt efternamn. Jag är 22år och studerar vid Bosön Idrottsfolkhögskola. Sedan tidigare utbildad Personlig Tränare vid SAFE Education och Massageterapeut vid Friskvårdsgruppen/PTSchool. Min målsättning med studier är (bortsett möjlighet till elitsatsning) att bygga en större bas av mig själv för att vidare bli polis, brandman, advokat eller jobba med dans, koreografi och musikal.

Men först ska jag vinna OS amatörboxning och ta hem Världsmästarbälte som proffsboxare. Min huvud”dröm”karriär och verklighet jag siktar mot. Det är en lång väg dit men jag tänker ha tålamod. Tills dess vill jag vinna alla mina matcher, växa med sporten och må bra under tiden.

Jag boxar för BK Örnen, Team Perkele och Coach Petri Perkele Eriksson. Tillsammans med tre toppentjejer i Sverige, Fadma, Mia, Lise.

Jag snittar 11-12pass/v varav grenspecifik träning, olympisk lyftträning och löp/fys. Min Polar V800 klocka noterar all träning som jag sedan följer upp i en årsplanering.

Varför jag vill vara med i Team MMsports; Jag vill bredda mina vingar och ta del av vad fitnessvärlden har att erbjuda. All kunskap är bra kunskap och jag tror absolut det finns utbyte av idéer.