Träningsvecka 5

31 januari, 2015
31 januari, 2015

Jesus vad veckan har levererat ! I ALLT! I Lovet it!

Måndag. Rakt in i gymmet att brottas med skivstängerna! Jag vågar bli bättre vecka för vecka. För att på kort varsel åka inåt stan och provspela för en kommande reklamfilm. (Mer om detta senare). Glad som få, ut i Lidingös snöbackiga slingor och ett behagligt längre löppass.

Tisdag. Slog mina intervalltider med råge! Framförallt kände att jag hade tekniken med mig även i löpningen. Mjuk och avslappnad men samtidigt spänstig i benen. Börjat jobba (ännu mera) kostlära, träningslära och nya temaarbeten/kursstarter i och med Bosö IFHS. Kvällen bjöd på bland annat knäböj och RDL. Bra vikter, bra kontakt i muskulaturen. Kände mig stabil.

Onsdag. Morgondans med ledarspåret. Pep-talk á la me. Styrkepass. Långpass löpning i terrängen därefter för att reflektera över arbetet. Bra återkoppling! Onsdagseftermiddagarna inpå kvällen är heliga. Galet roliga kvällar med mycket skratt och bus och lek på allvar. Här projektet med dans/skådespeleri kommer in och gruppen jobbar intensivt för att sätta ihop musikalen som snart har premiär. Kolla in vår facebooksida ”De Tre Musketörerna”. Boka biljetter och Be There!

Torsdag. Äntligen boxning! Aeroba boxblocket har enbart två-kanske tre pass boxning en sån här vecka. ..och då går man bara och längtar och laddar för att få boxa av sig så gott man kan. Man längtar att träffa tjejerna och Teamet. Morgonpassets löpning kunde göras på studietid. Ett så kallat återhämtningspass där vi fick möjligheten att mäta sockerbalansen i kroppen. Före och efter lågintensiv löpning (på fastande mage) och efter ett test att skölja munnen med sockerlösning. Mina värden före var 5.5, och efter 6.5.

Fredag. Inledde med styrka och lätt ökning i alla momenten. För att på kvällen köra veckans sista och tolfte pass när man normalt känner sig totalt död… sååå… går det alltid att pressa ut lite mera ! OCH en trött men positiv response på även detta passet. LÖPINTERVALLER! SCORE! OM mina spiror blev totalt tömda. Ja. Kvällen till ära, en extra god hemmalagad middag med fina vänner.

Lördag. Time to rock´n´roll. Öva Öva hela dagen. Snart föreställningsdax! Ordentligt kul och något krävande jobb som levererar.

Söndag. Boxing !! Team Perkele !! Långdistanslöpning !! Temaarbete !!

Overhandsstot

Kommentarer

kommentarer

wildheart

Posts Google+