En vanlig söndag

15 mars, 2015
15 mars, 2015

söndagar är verkligen härliga tycker jag. Många har söndagsångest, men inte jag. För mig är söndag en dag då jag kan slappa, göra lite sånt som jag känner för och plocka lite hemma med tvätt och disk tex, kanske städa. Idag har jag gjort precis det, och gått en långpromenad med en vän. Så nu ligger vi i soffan och tar det lugnt efter en storhandling. Idag är även en dag för ”prio-träning”, och jag ser både fram emot passet samtidigt som jag är väldigt trött, sliten och även lite omotiverad då jag ska träna själv. Det är alltid lättare när någon driver på en när motivationen inte finns där till 100%. Anledningen är att jag inte haft en vilodag på ett bra tag, och igår skulle jag egentligen vila men körde extra cardio och lite mage + vader, så jag antar att det har tagit ut sin rätt och att kroppen säger ifrån. Så det är skönt att jag ska köra prio idag och fokusera på kontakt och utförande framför tunga lyft. Det känns bra när man vänder det till något positivt istället för något jobbigt och försöker göra det bästa av situationen! 

På tisdag är det matteprov som gäller, och hela den här veckan har jag pluggat inför det. Jag ska plugga på det imorgon också och så får jag hoppas att turen och minnet är med mig på tisdag haha. 

För övrigt insåg jag att det kanske är dags att köpa nya ute skor då sulan är jättesliten både ut och invändigt samt att jag fått ett skavsår på ena foten, vilket är märkligt då jag haft skorna i två år nu. Men det kanske är för att dom är trasiga. Så det får bli nästa inköp. 🙂

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+