När man vill göra allt på samma gång

8 mars, 2016
8 mars, 2016

Nu är jag sjuk, och det suger. Fast många är ju sjuka nu, så det var bara en tidsfråga innan jag skulle bli det. Dessutom har Fredric nyss varit sjuk så har säkert blivit smittad av honom eller någon annan i familjen. Känns väldigt olägligt nu när vi är mitt uppe i renoveringen av hallen samt ska påbörja badrummen. Dessutom har vi en projektuppgift i skolan som ska in nästa söndag(!!!!). Träningen hade ju precis börjat rulla på, mer eller mindre. Och så blir man sjuk. Det är så himla typiskt men det är bara att gilla läget antar jag…

Hur som så längtar jag så mycket tills vi kan flytta in. För då har jag bestämt mig, att då ska jag ta tag i allting med träningen igen. Det har varit en längre period nu som jag mest tränat ”bara för att”. Men nu vill jag verkligen komma tillbaka igen, och inte bara styrkemässigt utan även konditionsmässigt. Jag brukade springa mycket förr, innan mitt knä började krångla. På dieten så gick och cyklade jag mycket istället, och på senaste har jag lagt in lite roddmaskin bara för att få ryggen att jobba lite extra. Men att springa och cykla ute slår ju allt, och i somras fixade vi ju mitt gamla vrålåk men jag hann dessvärre inte använda den så mycket. Så i vår och sommar blir det mycket cykla. Har ju även en hundcykelkorg också, tyvärr får inte alla tre plats i den haha, så antingen får jag köpa en till att ha på pakethållaren eller så får Fredric skaffa en korg på sin cykel (om han hade haft någon hahahha). Med andra ord: Jag längtar tills jag kan bli aktiv igen, komma i BRA form. Och då menar jag inte utseendemässigt, utan prestationsmässigt. Jag vill inte ha blodsmak i munnen efter en vända i sandbacken. Jag vill känna att jag orkar. Jag kommer lägga om min mat, ta tag i allt sånt där. Det ser jag fram emot massor.

Hoppas ni också har något roligt att se fram emot, ett mål att uppnå och att sträva efter! Men glöm inte att leva, för resan dit är den största delen av målet och det är lätt att glömma.

kommentarer, 163 Visningar

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+