”vänner överallt”

9 mars, 2015
9 mars, 2015

en härlig dag, mycket på grund av att det känns som att våren är på g samt att man hämtat ny inspiration och motivation från formkollen igår! alltid lika roligt att åka iväg på formkoll, både för att träffa mia och micke men också för att komma iväg ifrån ”allt” och träna på ett annat gym bland annat. sen älskar jag ”utflykter” 🙂 det är också väldigt givande att få hjälp med träning samt pepp och motivation av mina duktiga coacher. man blir alltid inspirerad att träna hårdare och verkligen ge ännu mer än man gjort tidigare. men just idag har jag vilodag då jag tränat fyra dagar i sträck. jag brukar köra 4-1 dvs 4 träning och 1 vila och det funkar bra för mig. tränar jag fler dagar märker jag att kroppen inte hinner återhämta sig ordentligt och ibland behöver jag då vila flera dagar i rad för att komma ikapp. men nu är det aktiv vila som gäller för min del, så idag blev det en långpromenad med hundarna och en vän i det härliga vädret. jag packade dock på mig mycket kläder för att få svettas en del haha. senare idag ska jag jobba lite, och just nu pluggar jag. och jag slogs av en tanke medan jag räknar tal…

jag har så många underbara och härliga människor runt omkring mig, både nära och på långt håll. det känns som att jag inte hör hemma på ett och samma ställe, utan att jag har ”flera hem” som jag känner mig välkommen till. jag har min MM familj som är mitt ”senaste” tillskott av gemenskap. en del är jag bekanta med sedan tidigare, men jag har även träffat nya människor där vilket är riktigt roligt. har än så länge bara varit på en team-träff, men jag har ju tävlat rep-power i 2 år och därmed lärt känna en del personer 🙂 sedan har jag ju fått chansen att va en del av celsius, som ambassadör, och jag har hunnit med bra många demos nu på både mässor och ute i butik. på utbildningen lärde jag känna många tjejer som jag pratar med då och då (över internet). dock så har både MM och celsius det gemensamt att alla brinner för träning, vilket är så himla roligt!

men sedan har jag även genom skolan fått lära känna många nya människor från hela sverige i och med att jag studerar på distans och alla i min klass är utspridda över hela sverige. även om man inte har träning som något gemensamt (då alla har olika intressen), känns det även som att man har en slags samhörighet. jag trivs bra med mina klasskamrater och en del pratar jag med varje dag över nätet.

när jag väl besöker skolan så brukar jag ju även träna där, så genom gymet har jag fått lära känna ytterligare fler personer som har träningen som gemensamt intresse. det är roligt att ha tränat på en del olika gym, fått lära känna nya underbara personer som man kan dela erfarenheter och tips med.

jag blir alldeles varm och lycklig när jag tänker på vad fina människor det finns där ute egentligen, att man större delen av sitt liv begränsat sig till en stad där ”alla känner alla”, men att jag nu under de senaste åren lärt känna allt fler och fler personer och fått nya vänner. allting känns så enkelt och inte så komplicerat som när man var mindre, och man känner sig välkommen vart man än kommer. det är svårt att beskriva den här känslan, men det måste nog vara en bland dom bästa som finns.

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+