idag är ingen vanlig dag…

27 februari, 2015
27 februari, 2015

… för idag är det min födelsedag! haha. äsch, som vilken annan dag som helst bara att man blir ett år äldre och lite tjockare – för ikväll ”börjar” min ätardag och pågår i 24 h (helt enligt coach upplägg ). så ikväll ska vi äta smörgåstårta med MASSA räkor, för det gör vi alltid på min födelsedag, och sedan så önskade jag mig att ida skulle baka en oreo mudcake, för det gjorde hon förra året och den var så jäääkla god. jag är inte mycket för godis, men bakverk och glass är fan himmelskt! alla andra år har vi ätit budapest-tårta, för det är min favorit, men någon gång måste man väl frångå traditionerna haha.

har tränat intensivt hela veckan, och jag är så jäkla slut i kroppen ska ni veta! och jag har faktiskt känt mig stark den här veckan, trots att jag varit väldigt trött och stressad. men sedan har jag för ovanlighetens skull inte tränat själv, och när man får pass är det mycket lättare att bara ösa på med tunga vikter och egentligen inte bry sig så mycket om man kommer att klara det eller inte, för passen finns ju där. så orkar man fyra snygga reps kan man klämma till två till halvsnygga med pass, och jag lovar er att det kommer att kännas efteråt…. sen nu kör jag ett mer fritt träningsupplägg och inte grenspecifikt för rep-power, så då kan man leka runt lite bland olika ”byggarövningar” och det ger såklart också träningsvärk när man är van att köra efter ett speciellt mönster 🙂 men det är riktigt roligt och jag känner att min motivation just steg ett par snäpp högre. dessutom är det roligt att man ser lite resultat i spegeln, även om man inte kan mäta resultaten bland vikterna längre. för det är något som jag helt enkelt får ”ge upp” en tid framöver. att vara i bra form och va rå-stark går inte direkt hand-i-hand. men jag nöjer mig med att resultaten sakta kryper fram, och att jag hela tiden försöker pressa mig själv till max på passen för att hela tiden känna mig nöjd. eller ja, det där med att pressa sig själv allt och lite till är svårt (för att inte tala om det på diet), så det får träningskompisarna stå för haha!

ligger i hyfsad fas i skolan trots en del jobb och pendling så jag är faktiskt nöjd. nu ska jag fortsätta med programmeringen och sedan blir det lite matte för min del. 🙂 senare idag tar jag en långpromenad med hundarna och ida. det ser jag fram emot!

Kommentarer

kommentarer

westerbergelin

Posts Google+