Första inspelningsperioden avklarad!

19 november, 2014
19 november, 2014

Kitsune och Sider fick äran att klämma på MM Sports och Body Science stenhårda Semiran :)

Imorgon är halvleken över och flyget lyfter till Sundsvall för de sista 7 episoderna av Gladiatorerna. Förra vändan var vi uppe i en och en halv vecka med både träningsläger, skolbesök och inspelning av de 7 första avsnitten. Det har varit fantastiskt kul på många sätt, men också väldigt intensivt med långa dagar. Speciellt för oss tjejer som får sitta i sminket tidigt :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick ett coolt personligt gymkort på Iron Works som var ett perfekt gym att göra av med lite energi på efter träningsdagarna på arenan. Jag och min Partner in Crime Jenny Kitsune Adolfsson passade på att runda av kvällarna med Pepsi Max fest i Bastun för att mjuka upp kropparna lite.

Vi hann även med en intressant och lärorik workshop med Wabenation och Jonas Nordström, som handlade om egenvård av triggerpunkter och bindvävnad. Mycket användbart för den som tränar hårt, eller egentligen för alla som känner sig ömma och stela i kroppen. Värt att kolla upp!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sen var det dags att stylas, för inspelningarna. Hade nog den glammigaste hårfärgningssessionen ever! Inte varje dag man får ligga på rygg in i en dusch för att skölja ut hårfärgen. Sen var håret lite för långt, så bästa Lena satte saxen i det redan tuppade håret och freestylade hej vildt. Skall bli spännande att se hur fritar ser ut när man tvättar håret på riktigt.

trim.7D8916D6-FB0E-4F2E-A176-ADBCC897CF53

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissa dagar blev håret fluffigare än vanligt, Kind of liked it!. Lite Bus med min Partner in Crime Kitsune. Vet inte riktigt vad som hänt med min frilla där inte, den hade hamnat lite på sne :)

kids

skylt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I pauserna var vi ute och signerade kort för kidsen. Det är helt fantastiskt att se hur glada de blir, men det gör ont i hjärtat när man behöver gå ifrån innan att ha hunnit ge kort till alla som sträcker ut sina armar. Man skulle även vilja ha lite mer tid att stanna och prata med dem, men tiden är knapp :(.

7 program var inspelade och det var dags för hemfärd. En något hektiskt period. Landade på måndagen, hann med träning. Sen på tisdagen blev det morgonträning och jobb innan jag återvände till flygplatsen för att hämta upp min man som jag inte träffat på drygt 8.5 månader.

voj

 

Vi åkte direkt och handlade mat, för kylen var tom eftersom jag varit i Sundsvall en längre tid. Sen åkte vi hem käkade färdigprepparerade matlådor med kyckling i min hängmatta, så att det skulle kännas som att vi var i Braslien. Var ju tvungen att locka med något med tanka på att där in man bor är det ca 30 grader året runt. När stackarn bara varit i landet i 3 timmar släpade jag med honom till gymmet, för jag behövde träna. Satte honom i massagestolen medan jag värmde upp, sen kom han ut i gymmet och beundrade alla fina maskiner och hantlar etc. Efter ett tag blev han lite trött och somande på en av bänkarna :). Jag har aldrig fått en bukett blommor under mina 7 år med min man, men kan lova att det här var så mycket mer värt. Äkta kärlek att han lät mig träna!

v o j

j

 

kommentarer, 586 Visningar

Kommentarer

kommentarer

Virena Andersson

Posts Facebook Google+